• Plantenversterkers

    Gewasbescherming is de alfa en omega van de tuinman: Sterke planten kunnen beter ziekten, parasieten en andere plagen te weerstaan. Behandeling met planten weerstand verbeteraars heeft diverse positieve effecten voor uw planten. Ze bevorderen de groei, bloei en gewasopbrengst. Een aantasting door schimmels of schimmel wordt verhinderd door de plant te versterken, als uw planten zijn beter beschermd tegen stress veroorzaakt door externe invloeden of milieu-toxines. Meer...

Reeds tijdens de kieming en wortelende planten worden versterkt en kan optimaal ontwikkelen als gevolg. Omdat de planten beter bestand tegen bedreigingen kan het gebruik van pesticiden verminderd of geheel weggelaten. Dit bevordert de smaak en gezondheid van planten en opbrengst.

In ons brede assortiment vindt u plantversterker voor alle denkbare situaties in de tuin te vinden. De klassieke middelen om de bouw van het immuunsysteem van de plant preventief te steunen, terwijl de homeopathische Biplantol noodgeval duppels bevordert de wedergeboorte, als een plant reeds door ziekte is aangetast. Ook specifieke planten tonics voor verschillende plantensoorten zoals groenten, rozen of orchideeën is hier te vinden.

Onkruid en ongedierte worden bewaard in een zachte en duurzame manier van uw planten. In aanvulling op homeopathische middelen, zijn er plantenextracten van paardestaart en Aloë Vera en complexen met mineralen en plantenextracten. Voor beginners en liefhebbers vooral de sets bieden die samen verschillende middelen. Onze fabriek tonics zijn ecologisch duurzaam en het bevorderen van de gezondheid van planten, dieren en mensen.