.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Plakband

Hier hoogwaardige rollen met aluminium tape, duct tape en PVC afdichtingsstrook voor een verscheidenheid aan toepassingen vinden. Aluminium kleefband bestaat uit een dunne aluminiumfolie. Aan de ene kant een hittebestendige lijmlaag wordt aangebracht. Om een dunne laag daarop gemonteerd op vetvrij papier te beschermen, moet u de verbinding verbreekt voordat plakken. Aluminium tape heeft het voordeel dat deze niet gebarsten of brosse in extreme of sterk wisselende temperaturen.
Het is bijzonder geschikt voor het afdichten van pijpleidingen, die kunnen worden aangebracht zeer stabiel en perfect afgedicht door de aluminiumlaag. Dus noch lucht noch warmte kan ontsnappen in het milieu. Duct tape bestaat uit een lange strook van kunststof, papier of textiel die aan één of beide kanten met lijm. Er zijn doek tape in veel verschillende ontwerpen, waarbij de eigenschappen van verschillende materialen spelen een rol. Het kan gebruikt worden als een universele kleefband voor alle toepassingen.

Hte door ons aangeboden PVC afdichtband bestaan uit een dunne film van de kunststof PVC en plakband. PVC afdichtstrip minder stijf dan aluminium band en is ook geschikt voor het afdichten verschillende punten tegen lekkage van water of lucht. Dit is de maximale efficiëntie van uw systeem, check die zich uit in een geminimaliseerde kosten voor water en elektriciteit manifesteert.