1
Coupon code: PRIMAKLIMA15 - 15% korting op alle PrimaKlima artikelen van 05.08. - 31.08.2022
Gratis verzending van 99 +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Snelle en betrouwbare levering met DHL

Philips Son-T Pia Kweekverlichting 250W, 400W, 600W - Bloeifase

Artikel: Son-T-Pia

  • Eersteklas hogedruk natriumlamp met PIA-technologie
  • Hoge lichtstroom en doeltreffend rendement
  • Rood/geel lichtspectrum voor de bloeifase
Wattage
vanaf 22,32 €

incl.btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

De kweekverlichting van Philips is n van de meest gebruikte merken in de wondere wereld van de thuiskweek en over het algemeen de eerste keus van de Nederlandse homegrower. De SON-T Pia is een eersteklas HPS- of hogedruk natriumlamp. Deze lamp is bij uitstek geschikt voor de bloeifase van snelgroeiende gewassen in elke binnenkweek. Door de PIA (Philips Integrated Antenna) technologie wordt een aanzienlijk langere gemiddelde levensduur bereikt, omdat er geen mechanisch bewegende delen in de lampconstructie zitten.

Dit maakt de Philips SON-T Pia eenvoudiger en schokbestendiger dan conventionele HPS-lampen en vermindert het aantal vroegtijdige defecten aanzienlijk dankzij de innovatieve ontstekingstechnologie. Bovendien is de druk in de ontladingsbuis van dit type kweekverlichting verhoogd. Met zijn rood/gele lichtspectrum (2.000 Kelvin) is de Philips SON-T Pia dus vooral een ideale bulb voor de bloeifase, aangezien het de golflengten bestrijkt die tijdens de bloeifase van bijzonder belang zijn. Als je ook een effectieve lamp nodig hebt voor de groeifase, kies dan voor een metaalhalogeen (MH) kweekverlichting met een overwegend blauw/wit spectrum. Dit soort lampen kun je hier bekijken in onze webshop.

Beschikbare lampen:
  • Philips Son-T Pia 250W HPS
  • Philips Son-T Pia 400W HPS
  • Philips Son-T Pia 600W HPS
Attentie: Dit type kweekverlichting werkt alleen in combinatie met een voorschakelapparaat (VSA) en een reflector met een E40 fitting.

Producent: Philips
Wattage: 400 W,600 W,250 W
Fase: Bloei

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...