1
Gratis verzending van 99 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 Snelle en discrete levering + 2700 producten

PH-Correctie complete -Set

Artikel: 14994

84,29 € 76,16 €
U bespaart 8,13 €

incl.btw , Plus Verzending

uitverkocht
Informeren zodra beschikbaar

Beschrijving

Met deze complete set maakt het gemakkelijk om de pH van de voedingsoplossing in het handvat te houden. Gewoon Milwaukee Stick met de bijbehorende kalibratie-oplossingen en vervolgens kalibreren van de pH van de voedingsoplossing met behulp van de pH - en aan te passen +. Als hij niet met behulp van de stokken altijd iets niet uitdrogen van de storage oplossing geven in de dop van de pH-elektrode, zodat de stokken.

Omvang van de levering:
- Milwaukee pH55 PH meetinstrument met kalibratie-oplossing pH 4.01 en pH 07:01
- Advanced Hydroponics pH Bloom 1L
- Advanced Hydroponics pH + 1L
- 300ml opslagoplossing

Details:
De waterdicht en drijvend Martini pH55 meter van Milwaukee heeft een grote, dubbele LCD-display, die dezelfde pH in de (verlengde) gebied -2,0 tot 16,0 pH en de temperatuur van -5,0 tot 60 , 0 C aangeeft. Bovendien, het display grafische symbolen om de operatie zo vereenvoudigd.

De pH55 temperatuursensor zorgt voor een snelle responstijd, vanwege de nabijheid van de pH-elektrode garandeert nauwkeurige metingen. De pH en temperatuur elektrode kan snel en gemakkelijk worden vervangen door iemand, alleen de plastic ring moet worden losgeschroefd op de elektrode en vervangen door een nieuwe.

De pH55 heeft functies zoals een stabiliteit display (de gemeten waarde) en een hold functie om de huidige gemeten waarden "bevriezen", automatische temperatuurcompensatie, automatische uitschakeling na 8 minuten wanneer niet in gebruik en een vervangbare Mi56P vervangende elektrode.

Technische gegevens:
- Afmetingen: Lengte 20 cm, diameter 3,8 cm
- Meetbereik pH: -2,0 tot 16,0 pH
- Meetbereik temperatuur van -5,0 tot 60 C / 23,0-140,0 F.
- Resolutie pH: 0,1 pH
- Temperatuur resolutie: 0,1 C / 1 F
- Nauwkeurigheid pH: 0,1 pH
- Temperatuur nauwkeurigheid: 0,5 C / 1 F
- Calibratie: automatisch, 1 of 2 punten (pH 4.01, 7.01, 10.01 of 4.01, 6.86, 9.18)
- Elektrode: Mi56P
- Bereik: -5 tot 50 C / 32-122 F; max. rel. Vochtigheid 100%
- Batterij: 4 x 1,5 V knoopcel LR44 (inbegrepen)
- Levensduur batterij: ongeveer 300 uur
- Automatische uitschakeling: na 8 minuten wanneer niet in gebruik

Advanced Hydroponics pH- bloei is een pH-regulator voor het verlagen van de pH in de voedingsoplossing tijdens de bloeifase. pH- Bloom (pH omlaag Bloom) verzuurt de pH-waarde met 59% fosforzuur. Een juiste pH-waarde absoluut noodzakelijk om een plant optimaal kan absorberen voedingsstoffen. De pH regulatoren van geavanceerde hydrocultuur nu behoren tot de meest populaire op de markt. Ze kunnen in de verschillende fasen van het leven van de plant pH verplicht ingestelde waarden mogelijk zonder problemen en ook te houden. De pH regelaars zijn eenvoudig om de irrigatie water gemengd zodat de gewenste pH-waarde te bereiken. Geschikt voor alle irrigatie methoden en voor alle ondergronden. Voorzichtig doseren, een paar druppels zijn genoeg meestal.

Let op:
Fosforzuur is corrosief, dus er moet altijd beschermende handschoenen en een veiligheidsbril gedragen worden.

Advaced Hydroponics pH+ Up is een pH regulator om de pH van de voedingsoplossing te verhogen. Bij het verhogen van de pH-waarde, hoeft de ontwikkelingsfase van de plant niet beschouwd worden. Geavanceerde Hydroponics pH + verhoogt de pH in de voedingsoplossing met 28% kaliumhydroxideoplossing. Een juiste pH-waarde absoluut noodzakelijk om een plant optimaal kan absorberen voedingsstoffen. De pH regulatoren van geavanceerde hydrocultuur nu behoren tot de meest populaire op de markt. Met hen de nodige in de verschillende fasen van het leven van de plant pH kan worden aangepast zonder problemen en ook houden. De pH regelaars zijn eenvoudig om de irrigatie water gemengd teneinde de gewenste pH te bereiken. Geschikt voor alle irrigatie methoden en voor alle ondergronden. Voorzichtig doseren, een paar druppels zijn meestal al genoeg.

Let op:
Kaliumhydroxyde is corrosief, dus altijd beschermende handschoenen en een veiligheidsbril te worden gedragen.

Producent: Milwaukee
Gewicht: 3,46 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:

Informeren zodra beschikbaar


Dit artikel bestaat uit
Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...