.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 99 € gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Onderdelen en Accessoires

Hooglichten voor uw verlichting.

Hier vind je alle onderdelen en accessoires voor de lichten uit ons assortiment. Van de lampophanging en lamphouder via de aansluitkabel om groen licht LED, hebben we producten die beschikbaar zijn. De lamphouders zijn gemaakt van keramiek. Er zijn lamphouders met schroef kit te verbinden met reflector hoek en versie, evenals lamp sockets Zonder schroef ingesteld als een onderdeel.

Bij lampenophanging hebben we onder meer Gemakkelijk Rolls voor het bereik verlichting en reflectoren. Deze zijn voor een gewicht tot 10 kg en geschikte Kunnen ongeveer 1,1 m hoog traploos worden ingesteld. De Lumii Lift Lampenaufhangungen Kunnen eenvoudig worden bevestigd aan het plafond en dragen een gewicht tot 5 kg. De hoeveelheid luchtvering kan worden gevarieerd tot 90 cm. Voor hahenverstellbare schorsing delen van reflectors leveren wij ook diverse Kettingen met haakbevestiging of Light Hanger Set speciaal voor Grow tenten.

Hoge kwaliteit connector los van Jager met lange 2 of 4 meter kan ook worden gevonden in de aanbieding. Connector kabels nodig zijn, onder meer voor de Aufhängung lamp Bausatzen,

compacte armaturen of ventilatoren. We raden voor alle indoor tuinders onze lampen met LED Grunlicht. Door Grunlicht LED, worden de planten niet gestoord in hun nachtelijke fase omdat ze groen licht niet kunnen waarnemen. Er zijn Grunlicht LED als een praktische hoofdlamp met drietraps circuit of Grunlicht LED werklampen, die eenvoudig kunnen worden geplaatst of opgehangen en bieden met tweetraps circuit maximale helderheid en de dekking met 78 hoge intensiteit LED's. Verder vindt u hier praktische schakelaars, kabel sets met stekker kabel, schakeleenheden, het blokkeren van reactoren en andere nuttige toevoegingen aan onze producten.