1
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

ONA Gel Geur neutralisator 3,27 kg

Artikel: ONA_Gel3.27kg

  • organische, ecologische geur neutralisator
Odeur
57,91 €

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Het Canadese bedrijf ONA sinds 1995 is de productie van hoogwaardige geurneutralisator. Het bedrijf is gespecialiseerd in het neutraliseren van storende geuren en zet haar jarenlange ervaring gericht op een professionele desodorisatie. Dankzij uitgekiende combinaties van etherische oliŽn van plantaardige oorsprong neutraliseren Ona besproeien vrijwel alle geuren en milieuvriendelijk. Hier worden de geuren niet alleen vallen, maar echt geneutraliseerd. De Ona-geurneutralisator zelf bezitten slechts een zeer lichte en onopvallende geur en volledig te elimineren alle storende geuren. Na gebruik slechts een schone en frisse geur blijft.

Gebruikswijze:
De ONA 4 liter pot kan overal permanent worden gebruikt. Je plaatst daar waar de geuren eenvoudig en onopvallend geneutraliseerd kunnen worden, bijvoorbeeld in ruimtes, keukens, afvalopslag ruimtes, auto's en toiletten. Na het verwijderen van de dop van Ona luchtverfrisser ongeveer vier weken lang geneutraliseerd alle geuren. Wanneer een lager vermogen nodig is, gaten tot in de klep ook. Als gevolg hiervan, op hetzelfde moment verhoogt de levensduur van de Ona-Geruchsneutralisierers.

Details:
- Inhoud 3,27 kg
- 732 g van 9,3 m≤
- 3,27 kg van 23,2 vierkante meter, of tot 92,9 vierkante meter met Breeze ventilator
- 20 liter 46,5 m≤
- Voldoende tot circa 1-2 maanden

Beschikbaar in:
  • ONA Gel PRO 3,27 kg
  • ONA Gel Fresh Linen 3,27 kg
  • ONA Gel Polar Crystal 3,27 kg
  • ONA Gel Fruit Fusion 3,27 kg
  • ONA Gel Apple Crumble 3,27 kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...