1
Gratis verzending van 99 +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Snelle en betrouwbare levering met DHL

Micro-irrigatie systeem voor 12 planten

Artikel: 10697

43,67 €

incl.btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Een micro-irrigatie, ook wel eens vakantie- bewatering genoemd, is een eenvoudig te intstalleren druppelbevloeiende waarmee je per hand water geven kunt besparen. De dompelpomp (800 L / h) wordt eenvoudig met zuigkracht voeten op de bodem van de voedingsvat en door middel van een timer (niet inbegrepen in de kit) gecontroleerd. Via de hoofdlijn en de mondstuk spruitstuk wordt het water vervolgens via de capillaire buis voor de individuele potten getransporteerd. Daar worden de individuele capillaire buisjes bevestigd door middel van een Druppel-slang houders van het substraat. Ongebruikt capillair (bijvoorbeeld minder potten) kunnen ofwel worden losgekoppeld of terug in de tank gezet worden.

Referentie:
Dit set mag niet veranderd worden (bijvoorbeeld de lengte van de buizen) omdat alles juist gelijk zijn aan de werking van de pomp en de even lange slangen die zelf-irrigerend gegarandeerd zijn. Bij het gebruik van meststoffen is het gebruik van bio-meststoffen afgeraden omdat het de capillaire buis zich kan verstoppen.

Omvang van de levering:
- Mondstuk spruitstuk
- Hoofd irrigatie pijp
- Afsluitkraan
- 1m Slang
- 12 Druppel-slang houders
- Pomp (800l/h, 1,30m opvoerhoogte)

Gewicht: 0,80 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...