1
Verzending slechts 6,90€ voor bestellingen onder 99€* ×
Gratis verzending van 99€ in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Method Seven Cultivator HPS+ Bril

Artikel: 17669

62,94 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Lichtbescherming en goed zicht met methode zeven Cultivator HPS Plus bril

De Method Seven technologie combineert kleur, transparantie en lichtbescherming met een ongelooflijke kleurbalans voor alle lichtspectra, of het nu gaat om LED-, HPS- of MH-lampen. De glazen overtuigen over de hele linie door hun buitengewone kwaliteit. Een must have voor elke hobby en professionele kweker.

De Cultivator HPS Plus+ biedt optimale prijs-kwaliteitverhouding en een uitzonderlijke kleurbalans voor HPS-verlichting met lenzen van Carl Zeiss Vision.

De lenzen zijn gemaakt van polycarbonaat met 100% UV-bescherming en een externe Flash Silver coating. Net als bij andere hoogwaardige brillen en in tegenstelling tot conventionele brillenglazen, zijn deze brillenglazen gedecoreerd (asymmetrisch) om de vervorming te voorkomen die anders bij een gebogen lens zou optreden. Het Cultivatorframe heeft een rubberen neuskussentje dat het frame zelfs bij hoge temperaturen urenlang comfortabel houdt. Inclusief microvezelzakje voor een goede reiniging en opslag.

Voordelen:
  • Bescherming - M7 lenzen verwijderen alle schadelijke UV-A/B-stralen en elimineren bovendien alle UVC-stralen.
  • Helderheid - Alle lenzen zijn asymmetrisch afgesteld om uw ogen een vervormingsvrije focus en helderheid te geven.
  • Kwaliteit - Gemaakt van hoogwaardig Duits mineraalglas en hoogwaardige kunststoffen van de Italiaanse fabrikant Carl Zeiss.
  • Eliminatie - Reproductielenzen elimineren vrijwel het stroboscopische effect dat wordt veroorzaakt door HPS- en metaalhalidelampen.
Opmerking:
Methode Seven Cultivator HPS Plus groeiglazen zijn alleen geschikt voor het kleurenspectrum van een hogedruknatriumdamplamp. Voor andere lichtspectra bieden wij ook andere Method Seven modellen aan.

Producent: Method Seven
Gewicht: 0,10 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:

Loading ...