1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Method Seven Classic - LED Clip-On Growbril

Artikel: 17672

65,99 € 56,84 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Met de Classic LED Clip-On van Method Seven bekijk je je planten op een compleet andere manier, in combinatie met je eigen bril op sterkte. Method Seven producten hebben een uitzonderlijke kleurbalans en zijn speciaal ontwikkeld om je ogen te beschermen tegen langdurige blootstelling aan LED-kweekverlichting. De LED Clip-On in klassieke stijl blijft altijd perfect op je bril zitten, door de veerbelaste, met rubber beklede metalen clips. Dit model past op een breed scala aan brillen met kleinere glazen.

De Classic HPS Clip-On is het ultieme optische hulpmiddel als je kweekt onder LED-verlichting, en veel tijd besteed in je kweekruimte of growbox. De polymeer brillenglazen zijn geproduceerd volgens de strenge normen van Carl Zeiss Vision uit Italië. Door het gebruik van slimme filtertechnologie kun je onder het felle licht van LED-kweeklampen de natuurlijke kleuren van je planten blijven zien. Daardoor kun je sneller en makkelijker eventuele problemen zoals ongedierte en ondervoeding opsporen. Een bijkomend voordeel is dat de duurzame en onbreekbare lenzen UV-licht en infrarode warmte tegenhouden, zodat je de ogen koel blijven en niet uitdrogen.

Voordelen in het kort:

  • Bescherming: M7-lenzen verwijderen alle schadelijke UV-A/B-stralen en elimineren bovendien alle UVC-stralen.
  • Helderheid: Alle lenzen zijn asymmetrisch afgesteld om je ogen een vervormingsvrije focus en helderheid te geven.
  • Kwaliteit: Gemaakt van eersteklas Duits mineraalglas en hoogwaardige kunststoffen van de Italiaanse fabrikant Carl Zeiss.
  • Preventie: De lenzen voorkomen het stroboscopische effect dat wordt veroorzaakt door LED-lampen.

NB:
De Method Seven Classic HPS Clip-On Growbril is alleen geschikt voor het kleurenspectrum van LED-kweekverlichting. Heb je thuis een HPS in plaats van een LED? Geen probleem: Voor HPS-kweekverlichting hebben we in onze webshop een speciale HPS Clip-On growbril van Method Seven of een LUMii Lenses HPS-zonnebril voor je klaarliggen.

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...