1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Method Seven Classic - HPS Clip-On Growbril

Artikel: 17671

65,99 € 50,74 €
U bespaart 15,25 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Met de Classic HPS Clip-On van Method Seven bekijk je je planten op een compleet andere manier, in combinatie met je eigen bril op sterkte. Method Seven producten hebben een uitzonderlijke kleurbalans en zijn speciaal ontwikkeld om je ogen te beschermen tegen langdurige blootstelling aan HPS-kweekverlichting. De HPS Clip-On in klassieke stijl blijft altijd perfect op je bril zitten, door de veerbelaste, met rubber beklede metalen clips. Dit model past op een breed scala aan brillen met kleinere glazen. Afmetingen: 35mm (lenshoogte) x 12mm (brugbreedte) x 132 mm (volledige breedte van de bril).

De Classic HPS Clip-On is het ultieme optische hulpmiddel als je kweekt onder hogedruk natriumlampen (HPS), en veel tijd besteed in je kweekruimte of growbox. De polymeer brillenglazen zijn geproduceerd volgens de strenge normen van Carl Zeiss Vision uit Italië. Door het gebruik slimme filtertechnologie kun je onder het felle licht van HPS-kweeklampen de natuurlijke kleuren van je planten blijven zien. Daardoor kun je sneller en makkelijker eventuele problemen zoals ongedierte en ondervoeding opsporen. Een bijkomend voordeel is dat de duurzame en onbreekbare lenzen UV-licht en infrarode warmte tegenhouden, zodat je de ogen koel blijven en niet uitdrogen.

Voordelen in het kort:

  • Bescherming: M7-lenzen verwijderen alle schadelijke UV-A/B-stralen en elimineren bovendien alle UVC-stralen.
  • Helderheid: Alle lenzen zijn asymmetrisch afgesteld om je ogen een vervormingsvrije focus en helderheid te geven.
  • Kwaliteit: Gemaakt van eersteklas Duits mineraalglas en hoogwaardige kunststoffen van de Italiaanse fabrikant Carl Zeiss.
  • Preventie: De lenzen voorkomen het stroboscopische effect dat wordt veroorzaakt door HPS- en metaalhalogeenlampen.

NB:
De Method Seven Classic HPS Clip-On Growbril is alleen geschikt voor het kleurenspectrum van een hogedruk natriumlamp (HPS). Heb je thuis een LED in plaats van een HPS? Geen probleem: Voor LED-kweekverlichting hebben we in onze webshop een speciale LED Clip-On growbril van Method Seven voor je klaarliggen.

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:

Loading ...