Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Verlichting
  3. /
  4. LED Kweeklampen

Lumatek Attis ATS Full Spectrum LED 200W en 300W

Artikelnummer: ATS

  • optimale kweekruimte 300W (1m² ) en 200W (0,64 m²)
  • Hoge PPF-uitgang voor hoge intensiteit
  • Volledig dimbaar, dimmer inbegrepen
Selectie
vanaf 325,33 €
incl. Omzetbelasting Gratis verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving
Lumatek ATS Full Spectrum LED met de vooruitgang in technologie en armatuur prestaties, hoge kwaliteit LED tuinbouwverlichting is nu een geloofwaardige optie het bieden van een aanzienlijk rendement op de investering aan de telers. Lumatek volledig spectrum tuinbouwkundige LED-oplossingen balanceren licht kwaliteit (spectra) met een lichthoeveelheid (intensiteit en duur) die voldoende is om de gehele vegetatie te belichten. cyclus van vegetatieve tot bloeiperiode.

De Lumatek ATS serie is een reeks van full spectrum LED-groeilampen met top bin LUMLED LED's en dimbare Lumatek. bestuurders. Dit lichtgewicht armatuur is verkrijgbaar in 300W (1m² oppervlakte) en 200W (0,64m² oppervlakte) versies en is ideaal als enige bron. of groeilicht voor vermeerdering, vegetatieve en bloeiende groeiperiodes van binnengekweekte gewassen.

De reeks LED's zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding op korte afstand van het gewas, waardoor een goede doordringing van de luifel mogelijk is. zonder hotspots en overmatige hitte. Het innovatieve koellichaam en het gebruik van passieve natuurlijke convectie heeft de behoefte aan een ventilator, waardoor het geluidsvermogen afneemt en de levensduur van de armatuur aanzienlijk wordt verlengd, omdat deze geen bewegende delen heeft.

De Attis is een zeer efficiënte groeilamp met het 200W model dat 460 µmol/s PPF produceert bij 2,3 µmol/J efficiëntie. (fixture efficiency) en ideaal voor een 0,8 x 0,8 m groeigebied.

Volledig spectrum
Lumatek LED's groeien lichtoplossingen gebruiken een mix van witte, dieprode & verrode LED's om een zeer efficiënte lichtbron te produceren. gekalibreerd voor een hoge intensiteit, stabiele en uniforme output voor een optimale lichtabsorptie.

Vorige generaties van LED's groeien lichten gebruikt een mengsel van koningsblauwe en dieprode LED's om de absorptie van chlorofyl te richten. pieken. Hoewel deze oplossingen voldoende werkten, misten ze belangrijke spectra voor de kwaliteit van de plantengroei. penetratie door dichte luifels en een slecht zicht voor het inspecteren en onderhouden van kweekruimtes.

Passieve koeling
Lumatek´s innovatieve ontwerp en de vooruitgang in de LED technologie heeft een hoog vermogen aan LED-groei licht met passieve convectiekoeling. Dit ventilatorloze ontwerp betekent geen bewegende delen, dus Lumatek LED-armaturen zijn extreem robuust met een lange levensduur. levensduur en werking geruisloos.

Beschikbaar in:
  • Lumatek Attis ATS200W Full Spectrum LED
  • Lumatek Attis ATS300W Full Spectrum LED

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...