.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Luchtvochtigheid

In deze categorie van onze online winkel vindt u tal van producten die gebruikt worden om de vochtigheid te controleren te vinden. De luchtvochtigheid is een zeer belangrijke factor in de groei van planten. Te droge of vochtige lucht kan vooral voor beginnende bedrijven hebben verwoestende gevolgen. Daarom vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor de installaties van uw planten en om een optimale condities voor hun te bieden. Ultrasone luchtbevochtigers ontvochtigers Van naar gecombineerde of individuele thermometers en hygrometers, we hebben alles te bieden.
Onze hygrometer bezitten niet alleen een externe sensor voor het meten van vochtigheid, maar ook een geheugenfunctie zodat u kunt de waarden eenvoudig vergelijken. Ze worden naast vaak gecombineerd met een thermometer. Voor planten uit tropische gebieden, een nevel luchtbevochtiger of een ultrasone luchtbevochtiger aanbiedingen. Voor beide leiden we natuurlijk ook extra membranen, dus je moet alleen de onderdelen te kopen om de hele eenheid te vervangen in plaats van elke keer. Afhankelijk van uw wensen hebben wij een grote luchtbevochtiger met 8 liter of een kleinere 2.6 liter.
br>Voor degenen Green Het is alsof je een beetje droog, is goed geschikt onze luchtontvochtigers. Daarnaast bieden wij ook een digitale vochtigheidsregelaar en waterdichte behuizing waarmee u kunt schakelen tussen uw apparaat en de macht poort om uw serre constant vochtig te houden.