1
Gratis verzending van 99Ç +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ç Snelle en betrouwbare levering met DHL

Luchtontvochtiger

Artikel: 12008

132,13 €

incl.ábtw Gratis verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

EÚn van de grootste problemen in binnen groeien overmatig en te veel vochtigheid in de kweek en teelt gebieden. Hoge vochtigheid, en vooral een te hoge luchtvochtigheid kan snel leiden tot schimmelvorming en andere plantenziekten, waardoor altijd een verlies van oogst en in al het ergste geval kan zelfs de dood van de planten veroorzaken. Bij te hoge vochtigheid, de bloemen uit niet erg goed.

Deze intelligente ontvochtiger is precies wat het apparaat in geval van een te hoge luchtvochtigheid zal helpen. Het apparaat haalt de lucht in een 30 ░ C warm, middelgrote kamer van 80 procent relatieve vochtigheid met behulp van een thermo-elektrische module 0,75 liter water per dag. Is de juiste waarde van 40 procent is bereikt, de ontvochtiger automatisch uitgeschakeld. De tank heeft een 2 liter en een automatische bescherming overflow beschermt het apparaat, de tank mag niet in de tijd keren worden gewist. Het toestel werkt niet met een compressor, maar met een thermo-elektrische module - die het geluidsniveau tot een minimum reduceert.

Eigenschappen:
- Ontvochtiging via een thermo-module (Peltier-element)
- Capaciteit: tot een dag 750 ml (bij 30 ░ C en 80% relatieve luchtvochtigheid)
- Het volume van de surge tank: 2L
- Stroomverbruik: 60W
- Afmetingen: 223x351x181mm ca
- Bereik: middelgrote ruimtes
- Vooral: veiligheidsuitschakeling wanneer de tank vol is, het lampje geeft aan volle tank

Producent: The Pure Factory
Gewicht: 1,20 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...