.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Lampen

Voor de succesvolle groei van de planten de juiste lichtbron noodzakelijk. Zonder lichten niet fotosynthese en zelfs in de winter de juiste lampen gegarandeerd het voortbestaan van uw plantenveredeling faciliteit. We hebben verschillende lichtbronnen, zoals de Metaal halide lamp, natriumlamp of dual lamp voor u in ons aanbod.

Voor de groei van de metaal halide lamp van de planten is bijzonder geschikt, omdat het kleurenspectrum in het blauwe bereik. hoewel de metaal halide lamp niet geschikt voor de bloei, omdat de vereiste rode / gele gedeelte van het licht ontbreekt.

De natriumlamp een gasontladingslamp. Waarbij het gas ontlading licht wordt gegenereerd. Deze hoge druk lamp door het vrijkomen van Natrium gas een zeer hoge lichtintensiteit. Daarom wordt ook gebruikt in het theater, in film bewerken of foto van de donkere kamer. in de Plantenveredeling is essentieel omdat de rood-gele gedeelte van het licht. De natriumdamplamp helpt uw planten om een krachtige bloei.

Nu is de vraag: Moet je twee verschillende lampen te kopen, zodat je planten groeien en bloeien? Je hoeft niet aan, want er is de dubbele Lamp. De dual lamp integreert de natriumdamplamp met de metalen halide lamp en helpt daarmee uw planten, zowel voor de groei en voor Bloom. Voor degenen die willen beginnen met het huis kwekerij, raden we de aanschaf van een dual lamp.