• LED kweeklampen

    LED Grow lampen zijn de lichten van de toekomst plant. Deze plant kan optimaal gedijen, ze moeten vooral één ding: licht. De nieuwe LED Grow verlichting zorgen voor een optimale belichting zonder warmte plant, die op de groeiende bloeifase afgestemd is, wat vooral voor de groeifase en kweken van zaailingen gunstig is.

    Deze lampen zijn zeer energie-efficiënt en onderhoudsarm en zeer rendabel door de moderne LED-technologie. LED Grow lampen zijn voorkeur voor lampen en spaarlampen vanwege hun lumen / watt verhouding. De LED Grow lampen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en diktes afhankelijk van de eisen.

    Met LED-fittingen kunnen grotere gebieden optimaal verlicht worden. Voor kleinere de blootgestelde gebieden en individuele samenstelling van de lampen, bieden individuele plekken. LED spots er bijvoorbeeld 3 watt, 7 watt en 15 watt. De armaturen bieden een gemengde scala van kleuren in rood / blauw, dat is net zo geschikt is voor de groei en de bloeifase van de plant.

    Dit is belangrijk omdat de plant groei en bloeifase andere eisen voor lichte en compacte groei kan alleen worden bereikt door verschillende soorten licht. Met LED-armaturen meer planten met licht kan worden toegevoerd op hetzelfde moment, omdat zij bestaan uit meerdere individuele LED-spots, die eveneens zijn voorzien van een aangepaste kleurenspectrum. LED fittingen zijn al klaar voor aansluiting met connectoren geleverd en hebben ook een low-noise ventilatie apparaat.