.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Irrigatie timer

Klimaatverandering à la minute.

Met een besproeiingscomputer (besproeiingstimer) of een multifunctionele klimaatregelaar kunt u de besproeiing van planten en, afhankelijk van het type apparaat, het klimaat met tussenpozen regelen. Zo kunt u automatisch de watertoevoer, temperatuur en luchtvochtigheid in uw binnentuin regelen. Tijdbesparing, elektriciteit en water zijn andere voordelen van een klimaatregeling op basis van een timer, naast de effectievere installatievoorziening en optimale groeiomstandigheden. U kunt de timer en de duur eenvoudig instellen met behulp van de bedieningselementen. Met multifunctionele apparaten die meer mogelijkheden bieden dan een automatische watertimer, zijn de menunavigatie en de instellingen overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gerangschikt via een display.

Irrigatietimer - de oplossing voor de gecontroleerde toevoer van voedingsoplossing.

Een controlecentrum voor irrigatie is sterk aanbevolen voor binnentuinexploitanten. De timer is ideaal voor tijdgestuurde eb- en vloedsystemen, maar ook voor normale druppelbevloeiingssystemen of NFT-systemen. De puls en intervaltijd kunnen individueel worden ingesteld voor dag- en nachtirrigatie. Afhankelijk van het model wordt de dag-/nachtomschakeling via een fotocel of de netingang geregeld. De waterstop regelt de watertoevoer of de onderbreking van de watertoevoer, zelfs als de kraan wordt aangezet.

Volledige klimaatregeling met de GrowControll Complete set

Met een multifunctioneel controlecentrum zoals de GROWBASE EC PRO kunt u de groeicondities van de meer ambitieuze binnenteeltprojecten gemakkelijk volgen en nauwkeurig regelen. Meerdere apparaten en sensoren kunnen erop worden aangesloten en afzonderlijk worden ingesteld, omdat de vier contactdozen verschillende functies kunnen worden toegewezen. Met een extra apparaat kunt u de controller met 25 aansluitmogelijkheden uitbreiden. Een stopcontact kan tot 2.300 Watt geladen worden, waardoor het mogelijk is om ventilatorkachels aan te sluiten. Naast de basisfuncties kan de GROWBASE EC PRO worden gebruikt om ventilatoren, temperatuur, vochtigheid en CO2-gehalte te regelen. Dit bespaart u elektriciteit, water en uren handwerk. Meer gedetailleerde informatie vindt u in onze productbeschrijvingen van de afzonderlijke regelaars en regelaarsets.