Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Gewasbescherming

HotBox Sulfume Zwavelverdamper incl.500gr Zwavel

Artikelnummer: 11518

132,10 €
incl. Omzetbelasting Gratis verzending
Product uitverkocht
Beschrijving

De veiligste zwavelverdamper op de markt. Beschermt planten tegen schimmelziekten. Voorkomt ook de verspreiding van ongedierte in de kas. Geen oververhitting, geen schadelijke oxiden - er komt ALLEEN zuivere zwavel vrij. Het controle-element voorkomt dat de zwavel ontbrandt - dus geen brandgevaar. Het energieverbruik is lager dan dat van alle andere beschikbare verdampers. Kan worden gebruikt met elke vorm van stroomvoorziening van 110V tot 250V zonder verlies van prestaties. Hotbox Sulfume is een temperatuurgeregelde zwavelverdamper die ideaal is voor de bestrijding van spintmijten, botrytis, poederige meeldauw, enz. Dit product is de enige zelfregulerende zwavelverdamper die zorgt voor een efficiënte verdamping van zwavel zonder de productie van extra, ongewenste verbindingen. Dit geeft je veel meer controle over ziekten dan voorheen mogelijk was.

De basis:
Door de gelijkmatig gevormde inzetschaal, die precies in het midden van de zwavelzuurcilinder is geplaatst, wordt de verdeling gewaarborgd door het natuurlijke trechtereffect. Eén zwavelverdamper is voldoende voor een oppervlakte van ca. 10m².

De inzetschaal:
De inzetschaal is gemaakt van aluminium en is speciaal ontworpen om zwavel op te nemen. De aluminium schaal wordt meegeleverd en mag alleen worden gebruikt voor zwaveldampen.

De verwarmingsplaat:
De zelfregulerende verwarmingsplaat is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit garandeert een lange levensduur.

Verbruik:
Met Sulfume bespaart je geld. Na een opstarttijd van minder dan een seconde werkt het toestel met 100 watt tot de gewenste temperatuur is bereikt. Om deze temperatuur te handhaven, heeft het toestel minder dan 50 watt nodig. De zelfregulering is gebaseerd op de nieuwste technologie en werkt niet zoals andere traditionele thermostaten. Daarom verandert het stroomverbruik slechts zeer langzaam wanneer de temperatuur verandert.

Alleen verdampen, niet verbranden:
Hotbox Sulfume is de enige zwavelverdamper die garandeert dat er geen zwavel verbrandt. Hotbox zorgt ervoor dat de temperatuurregeling nauwkeurig werkt, zodat je het risico van verbranding of de uitstoot van ongewenste bijproducten kunt uitsluiten.

Afstellen:
De verwarmingsplaat in de Sulfume wordt automatisch geregeld op de ingestelde temperatuur. De temperatuur wordt constant gehouden. Je zult nooit een Hotbox Sulfume boven of onder de ingestelde temperatuur vinden.

Roestvrij staal:
De behuizing van de Sulfume zwavelverdamper is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, omdat het apparaat gebouwd is voor een lange gebruiksperiode. Dankzij de zelfregulerende verwarmingsplaat en het gebruik van roestvrij staal, kunt je de behuizing tijdens het gebruik ook zonder problemen aanraken, aangezien deze niet heet wordt.

Stroomvoorziening:
Een Hotbox Sulfume is echt onafhankelijk: Zelfs als er grote spanningsschommelingen optreden, wordt de Sulfume altijd op een gelijkmatige temperatuur gehouden. Wij garanderen dat het verbruik altijd gelijkmatig zal blijven. Hotbox Sulfume is de enige zwavelverdamper die dit kan. Mocht de spanning zelfs dalen tot 200 of 180 volt, dan zou dit geen invloed hebben op de temperatuur van het toestel.

Technische specificaties:

 • Dekking: 80-100m²
 • Spanning: 100 volt tot 240 volt (spanning onafhankelijk)
 • Verbruik: 45 watt (120 watt), 120 watt tijdens de opstartfase, vermindert tot 45 watt na 5 minuten
 • Afmetingen: 13cm diameter, 18cm hoogte
 • 25 gram zwavel is voldoende voor ongeveer 20 toepassingen van elk 14 dagen

 • Producent:
  HotBox
 • Artikelgewicht: 2,56 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...