1
Coupon code: DOPING15 - 15% korting op alle Voeding artikelen van 01.09. - 30.09.2022 ×
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

HotBox Sulfume zwavel verstuiver incl. 500g zwavel

Artikel: 11518

129,08 €

incl. btw Gratis verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

HotBox Sulfume zwavel verstuiver incl. 500g zwavel

De veiligste zwavel verstuiver op de markt.
Beschermt planten tegen schimmelziekten. Voorkomt ook de verspreiding van plagen in de kas. Geen oververhitting, geen schadelijke oxides - wordt pas vrijgegeven pure zwavel.
De controle-element voorkomt ontsteking van de zwavel - geen brandgevaar.
Het energieverbruik is lager dan in alle andere beschikbare verdampers. Gebruik zonder concessies aan de prestaties met enige vorm van voeding van 110 V tot 250 V mogelijk.
Hotbox Sulfume is een temperatuur geregeld zwavel verdamper is ideaal voor de bewaking en controle van spint, botrytis, meeldauw, etc. Hotbox Sulfume is de enige zelfregulerend zwavel verdamper garandeert een efficiënte verdamping van zwavel zonder de productie van andere verbindingen. Daardoor wordt een grotere controle over de ziekte dan voorheen mogelijk was.

DE BASIS
Door gelijkmatig gevormde shell insert dat recht wordt geplaatst in het midden van Sulfume-cilinder, distributie is via de natuurlijke trechter effect verzekerd. Een zwavel verdamper is voldoende voor een oppervlakte van ongeveer 10m².

INZETSCHALEN
De inzetschaal is gemaakt van aluminium en is speciaal ontworpen om tegemoet zwavel. De aluminium lade is inbegrepen en mag alleen zwavel verdamping om gebruikt te worden.

ALUMINIUM
De zelfregelende verwarmingsplaat is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit garandeert een lange levensduur.

VERBRUIK
Met Sulfume bespaart u geld. Na een eerste periode van minder dan één seconde, de inrichting werkt bij 100 watt totdat de gewenste temperatuur wordt bereikt. rond Houd temperatuur nodig, de inrichting minder dan 50 watt. Zelfregulering is gebaseerd op de nieuwste technologie en het werkt niet zoals andere traditionele thermostaten. Daarom is de consumptieveranderingen slechts zeer langzaam temperatuurveranderingen.

ALLEEN VERDAMPEN - NIET VERBRENNEN
Hotbox Sulfume is de enige zwavel verdamper onder u die niet zwavel gegarandeerd kan branden. Hotbox verzekerd dat de regeling van de temperatuur precies werkt, zodat u niet kan uitsluiten van het risico van wenselijke bijproducten van verbranding of excretie.

REGELING
De verwarming plaat Sulfume wordt automatisch geregeld om de ingestelde temperatuur. De temperatuur wordt constant gehouden. Je zult nooit een Hotbox Sulfume boven of zie de ingestelde temperatuur.

ROESTVRIJ STAAL
De behuizing van de Sulfume zwavel verdamper is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal, zodat de apparatuur is gebouwd voor een lange levensduur. door zelfregelende verwarmer en het gebruik van het roestvast staal kan de behuizing raakt probleemloos ook tijdens het gebruik, omdat het niet warm. dit is Veiligheid op het werk.

SPANNINGS ONAFHANKELIJKHEID
Hotbox Sulfume is echt onafhankelijk. Hoewel grote voltage schommelingen optreden, wordt Sulfume altijd gehandhaafd op een gelijkmatige temperatuur. Wij garanderen, dat de consumptie blijft uniform. Hotbox Sulfume is de enige zwavel verdamper heeft deze operatie knie. Als de spanning op zelfs Fall 200 of 180 volt, die geen invloed zou de temperatuur van het apparaat.

TECHNISCHE SPECIFICATIES:
Dekking: 80-100m²
Voltage: 100 volt tot 240 volt (voltage onafhankelijk)
Verbruik: 45 Watt (120 Watt) 120 Watt tijdens Anlauphase. Wordt verlaagd tot 45 watt gedurende 5 minuten.
Grootte: 13cm in diameter, 18cm hoogte
25 gram zwavel voldoende voor ongeveer 20 toepassingen per 14 dagen

Producent: HotBox
Gewicht: 2,56 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...