1
Coupon code: DOPING15 - 15% korting op alle Voeding artikelen van 01.09. - 30.09.2022
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

HomeLab

Onze bestsellers

Professionele installatielaboratoria voor thuisgebruik

De HomeLab heeft alle functies die je kan wensen - en biedt nog meer! Rust die HomeLab met een ventilator Verlichtingssysteem en montage systeem van uw keuze en u zult de helderste, meest professionele en meest rendabele cultuur ruimte krijgen is momenteel beschikbaar.

De HomeLab gebruikt in een sterk reflecterende, waterdicht en extreem thermo isolerende folie (de thermische beveiliging up tot 97% aanbiedingen). Deze film is niet toxisch en heeft geen schadelijke gassen die gevoelige planten kunnen beschadigen uitstoten. Alle ritsen gebruikt in tenten hebben een extreem lange levensduur.

De HomeLab gebruikt ingang / uitgang, waarmee zij verschillende transmissienetwerken aan kunnen passen. Door hanger slangklemmen zijn niet meer nodig en de installatie van kabelnetwerken en fans snel en gewoon. De HomeLab ook hetzelfde type van staaf leden, waardoor buizen in de structuur of kan worden geleid uit dit kan niet doordringen dat in dit licht. Alle HomeLab modellen zijn voorzien van een full-gevoede Mond in het achterste dakhoek, die op een afzuigventilator kan worden bevestigd. In plaats van de ventilator in de tent te binden, U kunt gewoon in de mond op het dak, dat is een eenvoudige en efficiŽnte montage oplossing. Dit zorgt niet alleen voor voor een veilige, ondoorzichtige zitting (kan de ventilator niet worden opgelost door het trillen van de suspensie en de Planten vallen), het valt even een warmteproducerende apparaat in de lucht de ruimte weg (ook als de ventilator gemonteerd nog binnen kunnen, indien gewenst). In de buurt van de tent vloer passieve inlaten met een klittenband deksel zijn gerangschikt afhankelijk van Gewoon openen of sluiten ventilatiestand kan.

Het frame is gemaakt van HomeLab dikke metalen staven, zodat deze duurzaam genoeg voor dagelijks gebruik. De stangen zijn in Voorwaarden antirust gepoedercoat; Dit vereenvoudigt verder de opbouw en geeft een visueel aangenaam uiterlijk. de stangen het plafond kader zijn uitbreidbaar; Zo is de plaatsing van lampen, filters of andere items die je hier wilt installeren veel gemakkelijker. De plafond staven zijn verbeterd, aanzienlijk om meer gewicht, in het bijzonder tijdens het opnemen, kan (een punt waarop de meeste tenten gevoelig zijn voor uitzakken). Dankzij zijn nieuwe ontwerp, kunt u vergrendelen in hun positie; hoewel ze mobiel, ze nog steeds in de gewenste positie en geen slip.

De nieuwe hoekverbindingen zijn gemaakt van een polymeer dat onder extreme druk dan vroeg burst buigt. dit Fittings zijn veel sterker dan de verbindingsstukken van concurrerende produkten (kunststof of metaal) en roest niet, zoals in Metalen hulpstukken het geval is. De constructie vereenvoudigt montage vergelijking met andere tenten aanzienlijk, aangezien de framestaven glijden gemakkelijk met weinig of geen weerstand in de armaturen. Geen metalen strips roesten bij de installatie of annuleren.

Alle HomeLab modellen hebben een complete gids met illustraties in kleur.
Loading ...