1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

HomeLab Growbox kweeksets

Hier voelen planten zich thuis

Homelab sets zijn ideaal voor alle hobby indoor tuinman, vooral voor beginners. In een kleine kamer in een overdekte tent bieden ze alles wat nodig is voor de teelt van zaailingen. De Kweektenten crekren perfect Milieuvoorwaarden voor plantenveredeling door de overdekte tenten zijn uitgerust met een ventilatiesysteem en de verlichting voor de groei en de bloeifase. Door middel van hoogwaardige verwerking van materialen en verbeterde functionaliteit waarin Homlab V2.0 zijn populair internationaal voor veredelaars.

U kunt kiezen uit verschillende maten Kweektenten en verschillende verlichtingssterkte. De Homelab overdekte tenten zijn bekleed met een zilveren coating aan het licht perfect reflecteren. De ritsen zijn voorzien van een coating die lichte en geuren blijft. De installatie is zeer eenvoudig uit te voeren zonder extra gereedschap. Door fijne naden en strakker, dubbellaagse buitenste schil en stevige frames en kruispunten een hoge belastbaarheid en duurzaamheid van Kweektenten is gegarandeerd.

Door het kristalheldere weergave venster om de controle van de fokkerij kan plaatsvinden zonder dat de omstandigheden binnenshuis te storen. Fijne zeef-horren in de luchtinlaten zorgen voor maximale bescherming tegen indringers. In Kweektenten met Cooltube een compleet uitlaatsysteem met pijp ventilator en een actief koolfilter Prima Klima is de overdekte tent. De potten met de planten kunnen direct op de waterbestendige vloer worden geplaatst. Door zijn compacte ontwerp en de duurzaamheid van de HomLab voor elk huishouden zijn geschikt.
Loading ...