1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

HomeLab Complete Sets

Je planten voelen zich meteen thuis!

De HomeLab Growbox kweeksets hebben veel pluspunten, vooral voor beginners. Ze bieden een complete en flexible uitrusting waarmee je alle kanten op kunt.

Met een Growbox is het kinderlijk eenvoudig een controleerbaar ecosysteem voor het binnen kweken van planten te creëren. Daarnaast zijn alle kweeksets uitgerust met een eenvoudig te bedienen ventilatiesysteem en geschikte kweekverlichting, zodat je zowel in de groei -als bloeifase altijd de juiste condities kunt verwezelijken. Dankzij de hoogwaardige afwerking van de materialen en slimme functionaliteit zijn de HomeLab growboxen V2.0 die we in onze kweeksets aanbieden erg populair bij thuiskwekers in binnen -en buitenland. Ze zijn dan ook te krijgen in uiteenlopende afmetingen voor verschillende toepassingen en verlichtingsniveaus. Alle HomeLab growboxen zijn aan de binnenkant voorzien van een zilverkleurige coating, die dient om het licht van een LED kweeklamp optimaal te reflecteren. Er wordt op alle details gelet: Zelfs de ritsen van de HomeLab modellen hebben extra coating die licht en geurtjes tegenhoudt. En omdat elke HomeLab een waterdichte bodem heeft kun je je potten direct op de grond plaatsen en hoef je je geen zorgen te maken als je een keer naast de pot piest.

De montage is kinderlijk eenvoudig en duurt niet langer dan een kwartiertje, en er is geen gereedschap voor nodig. Het stabiele buizenprofiel en kunststof hoekverbindingen zorgen ervoor dat de HomeLab staat als een huis en verrassend veel gewicht aankan. Daarnaast garanderen de stevige naden en het dicht op elkaar geplaatste dubbelgelaagde polyester weefsel een hoge belastbaarheid en een langere levensduur.

De kristalheldere kijkvensters zijn ook lekker handig: zo kan je snel even je plantjes inspecteren zonder het klimaat in de kweekruimte te verstoren. Ook altijd handig: Fijnmazig insectengaas van 700 micron in de luchtinlaten biedt maximale bescherming tegen ongewenste indringers.

Indien je een Growbox kweekset met Cooltube bestelt leveren we je ook een complete afzuigerset met buisventilator en koolstoffilter van PrimaKlima mee. Surf gerust even over onze Growbox kweeksetspagina's om zelf te checken wat voor voordeelpakketen we voor je geselecteerd hebben.
Loading ...