1
Gratis verzending van 99Ç +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ç Snelle en betrouwbare levering met DHL

Hesi pH- min Corrector Bloei 1L

Artikel: 18368

  • verlaag de pH-waarde in de bloeiperiode
  • Fosforzuur 59%
12,10 €

incl.ábtw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Bij het kweken op hydro en kokos moet het water op een bepaalde pH-waarde worden gebracht. Dit pH-bereik is ongeveer pH 6 (5,8 - 6,2). Kleine afwijkingen naar boven en naar beneden zijn ook okÚ. De reden hiervoor is dat in hydroponische substraten alleen het gietwater het milieu van de wortels bepaalt. Deze substraten zijn neutraal en dienen alleen om de wortels te verankeren, maar kunnen geen meststofdeeltjes opslaan en evenmin een constante pH-waarde realiseren.

Met grond is het anders. De bodem kan voedsel opslaan en het over een periode van dagen aan de plant afgeven, waardoor de pH-waarde in de bodem daalt. Het gietwater in de hydro- en coco-teelt daarentegen loopt snel langs de wortels en moet dan alle stoffen bevatten die de plant in de juiste concentratie nodig heeft. Daarom moet ook de pH-waarde op het ogenblik van het voederen optimaal zijn om een maximale opname van alle nutriŰnten mogelijk te maken.

Als de pH te laag is, worden de wortels beschadigd.

Als de pH te hoog is, kunnen niet alle voedingsbestanddelen worden opgenomen. Een plant houdt van constante pH-waarden. Controleer altijd de pH in uw voedingsvat en pas het aan indien nodig.

Toepassing:
Corrigeer de pH-waarde in de bemestingstank zorgvuldig, zo nodig met druppels, en noteer de gebruikte hoeveelheid pH-corrector en voor de volgende bemesting.

Let op
  • Bevat fosforzuur.
  • Veroorzaakt ernstige brandwonden.
  • Goed gesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Damp niet inademen.
  • Als het in uw ogen komt, onmiddellijk uitspoelen met veel water en onmiddellijk een arts raadplegen.
  • Draag geschikte beschermende kleding, handschoenen en een veiligheidsbril.
  • Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. In geval van ongeval of indien u zich niet goed voelt, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk hem dit etiket tonen).

Producent: Hesi
Additieven: pH Regulering
Fase: Bloei
NPK: 0 - 59 - 0

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...