.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 99 € gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Hamerslag Kappen

Goede verlichting is het halve werk.

Reflectors worden niet routinematig gebruikt in grote en kleine kassen. Zij leiden de Stralen in de richting waarin u wilt en zo bijdragen aan de verlichting van de planten gerichte en effectieve, precies daar te gebruiken, waar het licht nodig is.

Hammer reflectoren zijn de ideale instap en ook de klassieke reflectoren. Ze zijn laag in de overname, maar zijn duurdere producten volgens bijna niets. Met I 40 uitvoeringen met draad moeren, beugels en een voorgemonteerde trekontlasting. Oogjes aan de achterzijde dienen als ondersteuning voor de schorsing. Hammer reflectoren zorgen voor een diffuse lichtreflectie, optimaal afgestemd Door de flexibele vleugels.

Ook in ons assortiment vindt u Adjust a Wings reflectoren. Om iets van dure te kopen, maar ze bieden veel Instellingen. Pas een Wings reflectoren dekken tot 90% meer ruimte dan bijvoorbeeld van de standaard reflector, zijn meer divers in de positionering van de lichtbron en de hoek. Zij ontwikkelen minder warmte en energie besparen. Voor kwaliteitsbewuste plantenkwekers Pas een Wings reflectoren zijn de ideale assistenten in hun dagelijks werk.

Of u nu kiest voor het stucwerk reflector of Stel een Wings reflector valt, je hoge geraakt met twee artikelen een goede keuze. Als u met spaarlampen of LED-lampen werken, zul je deze speciale reflectoren die versies het vinden Kunnen meer gewicht dragen van spaarlampen.