1
Coupon code: BOX15 - 15% korting op alle Kweektenten van 01.10. - 31.10.2022 ×
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

HOMEbox complete kweektenten

Filter

HOMEbox Growbox Kweeksets - Een volledig ingericht thuis voor je planten

Op deze pagina vindt je de Growbox kweeksets met daarin een HOMEbox. Wat je misschien nog niet wist: HOMEbox zijn de uitvinders van het kweektent concept, alweer enkele decennia geleden. HOMEbox staat voor het beste van het beste, en dat zie je ook meteen aan alle extra details en voorzieningen. Ze zijn praktisch, plaatsbesparend en een rendabele instap voor iedereen die op zoek is naar het beste materiaal en resultaat tegen een gunstige prijs.

Met een HOMEbox kweekset is het voor iedere beginner of veteraan mogelijk om voor een redelijke prijs de beste kweekbenodigdheden aan te schaffen.
Even een flash-back naar 20 jaar geleden: Na veel testen en ontwikkelen kwam de eerste kweektent van HOMEbox, het "model L" (tegenwoordig beter bekend als de HOMEbox Ambient Q100) op de markt. Met een kweekoppervlak van 1m² en een hoogte van 2 meter pastte deze box overal in huis: Op zolder, in de kelder, woonkamer en zelfs onder de hoogslaper in je slaapkamer. Dat was destijds al een kleine revolutie te noemen! Al snel erna kwam de "HOMEbox XL" versie (Oftewel deHomebox Ambient Q120 met maar liefst 1,44m². De extra ruimte kon handig ingezet worden om meer bloempotten te plaatsen, maar maakte het voor de thuisteler ook mogelijk om met andere kweekmethodes zoals Eb -en Vloed, NFT, Hydro en Mapito systemen te gaan werken.
Reeds geïntegreerd in de HOMEbox modellen zijn luchtinlaten, kabelgeleiding en uitlaatpoorten voor een buisventilator. Op het bovenframe zijn bevestigingsmogelijkheden voor allerlei andere accessoires en toebehoor, zoals bijv. een koolstoffilter, Cooltube, reflector en kweeklamp.

Loading ...