1
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

Guanokalong powder 5kg

Artikel: 11240

41,64 €
8,33 € per 1

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Organische bodem verrijker

Guanokalong Powder is afkomstig van natuurlijk gefermenteerde vleermuizenpoep uit de grotten van IndonesiŽ. Guanokalong powder is een rijke bron van natuurlijke stikstof, fosfor, kalium, magnesium, calcium, enzymen en andere organische elementen. Het meest belangrijke element is fosfor. Fosfor speelt een belangrijke rol in hoe planten groeien en functioneren. Fosfor helpt de plant tijdens fotosynthese en de verbranding (ademen), zaailingen en wortels groeien sneller en fruit en vrucht worden optimaal gevormd als er genoeg fosfor aanwezig is.

Guanokalong Powder geeft geleidelijk in circa 3 maanden tijd mineralen af waardoor verbranding van de wortels bijna onmogelijk is. De unieke enzymen en het hoge calcium/magnesium-gehalte stimuleren het microleven in de grond. Om een potgrond of tuin compleet en volledig te bemesten is het raadzaam om extra meststoffen mee te mengen. Goede grond heeft de juiste verhoudingen tussen de ingrediŽnten en garandeerd een goede opbrengst.Guanokalong Powder heeft een gemiddelde waarde van 15% fosfor. Deze fosfor komt geleidelijk vrij vanf de 1e week tot en met het einde van de cyclus. Het micro-biologische leven in de aarde zal de fosfor omzetten in opneembare voeding voor de plant.

Voordelen:
- Zowel binnen als buiten te gebruiken.
- Bevordert de wortelgroei.
- Uitbundige bloei.
- Verhoging van weerstand van planten tegen bacteriologische aanvallen.

Gebruik:
Om de beste kweek resultaten te bereiken kan men de Guanokalong Powder als volgt gebruiken:

- Voor het aanplanten 2 maatbekertjes van 50ml Guanokalong Powder mengen door 15 liter aarde.
- In een later stadium als topdressing over de aarde rond de stam van de plant verdelen en daarna water geven zodat de Guanokalong Powder door de aarde wordt opgenomen.
- Guano-Tea = mix 2 maatbekertjes van 50ml door 1 liter lauwwarm water, met een maximum temperatuur van 60įC. Laat deze oplossing gedurende 24 tot 48 uur staan, waarbij er meerdere malen per dag flink geroerd wordt/in beweging wordt gebracht. Na de verstreken tijd de Guano-Tea filteren en aanlengen met water en meegeven aan je planten.
- Voor jonge planten en gewortelde stekken een oplossing gebruiken met 0-5 ml Guano-Tea per liter voedingswater.
- Tijdens de groei een oplossing gebruiken met 10-50 ml Guano-Tea per liter voedingswater.
- Tijdens de bloei een oplossing gebruiken met 10-100 ml Guano-Tea per liter voedingswater.

N=1%
P=10%
K=1%
Ca=15%
Mg=0.08%

Producent: Guanokalong
Voeding: organisch
Fase: Groei
NPK: 1 - 10 - 1
Gewicht: 5,00 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...