Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Greenception GCxsolo full spectrum LED dimbare kweeklampen 60W, 150W

Artikelnummer: 18121

  • GCx solo verkrijgbaar in 60W (40cm lengte) en 150W (1mtr lengte)
  • Slanke all-round LED kweeklamp
  • Perfect voor opkweken of als aanvullende verlichting
  • Inclusief UV en Far-red licht spectrum
  • Smart Install: Ingenieus ophangsysteem
  • Traploze dimmer: 0-100%
Selectie
vanaf 177,84 € 189,00 €
U bespaart 14,10 €
incl. Omzetbelasting Gratis verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving
Na anderhalf jaar ontwikkelen presenteert Greenception met gepaste trots haar nieuwste productfamilie: De X-Serie.

De slanke Solo modellen van de Greenception X-Serie combineren de kenmerken van de reguliere serie met een nog grotere flexibiliteit in het gebruik tijdens je indoor thuisteelt. Of je ze inzetals extra verlichting om de lichtintensiteit in donkere hoekjes van je growbox te verhogen, of voor het apart opkweken van stekken, zaailingen of jonge planten op de vensterbank, de GCx Solo's zijn dankzij hun slanke vorm en de traploze dimmer flexibel inzetbaar, ongeacht de kweektoepassing die je in gedachten hebt.

Een uitgebreider spectrum:

het juiste licht voor de veeleisende thuiskweker:
Zoals al bij de vorige modellen van Greenception wordt er met de X-Serie vanzelfsprekend verder geïnvesteerd in een nog doeltreffendere uitbreiding van het lichtspectrum, met UV en Far-red. (van 365 tot 780 nm)

Versnelde wortelgroei:
De GCx Solo serie maakt maximaal gebruik van het UV licht spectrum. Wat is daarvan de functie? Verschillende studies hebben bewezen dat de wortels extra in hun groei en ontwikkeling gestimuleerd worden bij verhoogde UV-licht waardes. Fijn om te weten als je de solo in wilt zetten voor stekken en zaailingen.

Verhoogde fotosynthesesnelheid:
Alleen rood licht toevoegen in een LED module voldoet eigenlijk al lang niet meer aan de eisen en verwachtingen van een binnenkweek onder LED lampen. Dankzij het aanvullende Far-red spectrum (en bij Greenception voegen ze dat al sinds 2015 toe) kunnen planten hun volledige fotosynthesepotentieel ontwikkelen bij kunstlicht.

Planten gebruiken fotosynthese om voeding te maken die nuttige bacteriën naar de wortels lokt, om de plant in zijn ontwikkeling te helpen. Ook helpt het om het medium met zuurstof te verrijken. Dus je kan je voorstellen wat de effecten zijn van een verhoogd fotosynthesepotentieel: Planten met meer werkzame stoffen en terpenen, krachtigere groei -en bloeispurten en hogere opbrengsten van meetbaar betere kwaliteit.

Flexibele verlichting

Individuele toepassing door slank ontwerp:
De Solo lijn van de X-Serie richtten zich in tegenstelling tot de modellen met een driverbox (Zie de GCx 120 en 270W van Greenception) niet op het compleet uitlichten van oppervlaktes in een reguliere growbox. Deze LED kweeklamp variant is eerder bedoeld als aanvulling op bestaande verlichtingsopstellingen, voor het extra uitlichten vanaf de zijkant van een set-up of als extra lichtbooster voor de donkere hoekjes van je kweekruimte.
  • De GCx 2solo is geschikt voor langwerpige oppervlakken tot een maximum van 80 x 30 cm.
  • De GCx 5solo is geschikt voor langwerpige oppervlakken van 120 x 30 (Boost set-up) cm tot een maximum van 150 x 30 cm (Eco set-up).

Traploos dimbaar van 0-100%

Optimale intensiteit en maximaal rendement:
Bij conventionele LED kweeklampen zonder dimmer ben je genoodzaakt de lampen hoger te hangen afhankelijk van de periode waarin de gewassen zich bevinden. Alle Greenception modellen hebben een traploze dimmer. Super handig om helemaal zelf de lichtsterkte te bepalen, en je plantjes precies dat te geven wat ze op dat moment nodig hebben. Het handige aan de GCx Solo modellen is dus dat je ze simpelweg dimt naar de juiste stand en tegelijkertijd zo'n 30% aan stroomverbruik kunt besparen. Alsof ze niet al zuinig genoeg waren!

Smart Install

Maximale vrijheid in montage en individuele verlichting:
Het nieuw ontwikkelde ophangsysteem biedt een scala aan mogelijkheden om de GCx Solo lampen op te hangen. Dankzij de Smart Install® rail kan het LED-bar rechtstreeks aan het plafond worden bevestigd. Een afstand van 2 centimeter tussen het koellichaam op het lichtprofiel en het plafond is al voldoende, mits er een goede luchtcirculatie in de kweekruimte geïnstalleerd is. Soms kunnen een paar centimers minder al een groot verschil maken bij het opbouwen van de perfecte teeltomgeving. Dankzij Smart Install® bespaar je niet alleen tijd maar ook hoogte.

Bij ons verkrijgbaare modellen:
  • Greenception GCx2solo 60W full spectrum LED dimbare kweeklamp
  • Greenception GCx5solo 150W full spectrum LED dimbare kweeklamp

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...