• Green Gifts

    Het zaaien / kweek sets bevatten groente of kruid zaden, die thuis zelf gezaaid en grootgebracht kunnen worden. Een set bevat alles wat u nodig heeft voor een succesvolle kweek. Het bestaat uit de respectieve zaad, waarbij aanvullend Potten kunnen worden opgenomen voor het opfokken. Kan worden bevestigd kruiden, kruiden sets, bloemen, thee en meer spruit variëteiten, waar er een aantal soorten kruiden als biologisch zaad. Meer...

    Planten, die worden gekenmerkt als biologische zaden waren zonder chemische Gereedschap en meststoffen gegroeid. Bovendien hoef je niet extra meststof in de landbouw nodig. Kruiden sets bevatten verschillende soorten zaden en worden beide geleverd met de potten of een zinken bad voor de vensterbank. Mini kassen zijn compleet zaaien / groeiende kits, die komen met zaden, potten en potgrond.

    Van tomaten over Kruiden om thee kunnen hier allemaal worden geteeld. Bloemen blikjes bevatten zaden, hoge kwaliteit potgrond en een Cocopressscheibe voor het zaaien op de bodem van het blik. Ze zijn keurig verpakt en zijn ideaal als een geschenk.

    Het kweken van kruiden en bloemzaden is niet al te moeilijk en is gemakkelijk te hanteren, zelfs voor hobby-tuinders.