• Gieters

    Er is waarschijnlijk geen een huishouden die de gieters kunnen missen. Nu zijn er bij ons in verschillende vormen en in moderne kleuren verkrijgbaar. Of het nu voor bloemen of caster ontwerp gieter in de tuin zijn of op het balkon, iedereen heeft het waarschijnlijk ooit gebruikt. Meer...

Voor de vakantie krijg je een water dispenser van elho, die uw bloemen water levert wanneer het nodig is. De gieters hebben verschillende capaciteiten. Aanbevolen voor het nauwkeurige gieten in bloembakken is de ontwerp-drenken van KEIRA. Door zijn lange nek toont het zijn beste functionaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in 2L en 5L varianten. Met voordeel is de bovenste stand van de handgreep, zodat het kan gemakkelijk kan worden vastgehouden. Gieters van EMSA, in de versie zoals bloemen kruik, steekpenningen in de vorm van ergonomie en lange uitloop ervoor te zorgen dat het niet druipen.

Uw capaciteit van 1,5 liter voordeel wanneer men wil enkele planten gieten. Het ontwerp gieters en bloemen Chop zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik, zoals een terras en een balkon. De klassieker in de tuin is de gieter 10L met douche kop in de standaard groene. Echter, blauw, mint en roze zijn beschikbaar. Deze kleuren krijg je een 2L versie van de kleine tuin of balkon. U herinnert zich dat van tijd tot tijd zelfs de bladeren van groene planten moeten worden bespoten. Bestel ze de praktische kant sproeier zo.