1
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

GHE TrikoLogic Trichoderma 50g, 250g

Artikel: TrikoLogic

 • Trichoderma harzianum zijn bruikbare micro-organismen
 • helpen de plant om zijn verdediging te versterken
 • bijzonder geschikt voor jonge planten
 • belangrijk hulpmateriaal in de biologische teelt
Selectie
vanaf 20,23 €

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Trikologic - Hoogwaardige droge Trichoderma harzianumcultuur van hoge kwaliteit

Trichoderma harzianum, dat door General Hydroponics (GHE) Trikologic wordt genoemd, is de eerste bruikbare een micro-organisme dat zich heeft gevestigd als standaard in de commerciŽle glastuinbouw.

De micro-organismen die in de bodem, in kokosvezels of in soortgelijke substraten leven, breken organisch materiaal af en zetten zich zo vast in de bodem, in kokosvezels of in soortgelijke substraten Mineralen gratis. Dit proces is van doorslaggevend belang in de biologische landbouw, bio-hydrocultuur, bioponics en aquaponics Betekenis. Zoals de laatste onderzoeksresultaten hebben aangetoond, gaat Trichoderma door met de ontwikkeling en verspreiding van haar activiteiten een aantal verbindingen vrijkomt die de groei van planten bevorderen en stoffen die gevaarlijk zijn voor planten neutraliseren of doden van ziekteverwekkers die in de bodem leven.

Door deze voordelen, die vooral jonge planten ten goede komen, heeft Trichoderma zich in de branche gevestigd.

Zoals alle GHE-producten zijn ook de Trichoderma's van eersteklas kwaliteit, omdat onze culturen gemaakt zijn van bijzonder hoge kwaliteit levensvatbare stammen kunnen worden gekweekt. GHE is trots op de producten die zij produceren op basis van nuttige bacteriŽn en schimmels, die tot de topproducten op de markt behoren.

Toepassing:

Zoals alle aerobics zijn de micro-organismen in Trikologic gezonder en efficiŽnter naarmate ze meer zuurstof bevatten, en hoe minder pH, temperatuur en vochtigheid ze schommelen.
 • Als toevoeging aan zaad en als toevoeging aan water/meststof voor zaailingen, jonge en volwassen planten: Voeg elke 6 tot 8 weken 1 g per stuk toe aan 15 tot 20 liter water of voedingsoplossing.
 • .
 • Gegroeide planten in aarde of kokos: elke 6 tot 8 weken 10 g per stuk in 150 tot 200 liter water of Voeg eenvoudigweg de voedingsoplossing toe aan het irrigatie/bemestingssysteem of geef het substraat direct water met het substraat.
 • .
 • In hydrocultuur met vrij zwevende wortels of bioponics: vereist voor jonge planten met een kleine wortelmassa. Trikologisch voor de kolonisatie en vermenigvuldiging van micro-organismen. Gebruik een commercieel verkrijgbare Biofilter of hang een 80 % geŽxpandeerde klei, 20 % kokosvezel gevuld met 3 tot 5 liter plastic roosterpot in een het water dat in de tank of onder de retourleiding van onze AeroFlo-systemen loopt.
.Geschikt voor:
 • Alle meststoffen en substraten van GHE, hydrocultuur en buitentuinen.
 • Pro Biologische en andere organische meststoffen van GHE zijn bijzonder efficiŽnt in combinatie met Trikologic.

Producent: Terra Aquatica by GHE
Additieven: Plantenadditieven
Voeding: organisch
Medium: Aqua,†Grond,†Hydro,†Coco

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...