1
Verzending slechts 4,90€ voor bestellingen onder 99€ tot 31.05.21* ×
Gratis verzending van 99€ in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

GHE Pro Organic 3Pack Starter Set 500ml

Artikel: 18069

 • Hooggeconcentreerd & 100% biologisch
 • Pro Organic set voor groei, bloei, vruchtvorming
 • Geschikt voor: Hydro, Coco, Aarde, Bioponics en nog veel meer
22,27 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Biologische 3 Pack Starter Set Pro Organic met Bloom Booster

Pro Organic Grow & Bloom

De eerste en enige gecertificeerde organische meststof op basis van volwaardige voeding voor elk substraat.

Pro Organic producten Terra Aquatica T.A. by GHE zijn geformuleerd om te voldoen aan de behoefte aan voedingsstoffen van de plant in alle stadia van ontwikkeling, waaronder. groei, bloei, vruchtvorming. De formules, die zijn geformuleerd volgens ecologische principes zijn milieuvriendelijk en voorzien planten van een evenwichtige, efficiënte voeding. Pro Organic voedt de microben, die in symbiose leven met je planten en actief helpen het wortelmilieu te verbeteren. Dit levert de voeding die nodig is voor een gezonde groei en weelderige bloei/vruchtvorming, en creëert een omgeving gecreëerd.

Pro Organic (GO Thrive) is geschikt voor alle soorten planten en doet wonderen als een "whole food" meststof die alleen wordt gebruikt. Hiermee wordt een meststof bedoeld die in bijna elke waterkwaliteit een overvloedige oogst oplevert, zelfs zonder toevoegingen. Bij het kweken in zacht water of kokosvezel kan extra calcium/magnesium nodig zijn, dus het is aan te bevelen het GHE Calcium Magnesium Supplement.

Pro Organic is goed oplosbaar en geschikt voor zowel automatische als druppelirrigatiesystemen en voor bewatering met de hand en is de enige meststof die gecertificeerd is voor bioponics (bio-hydroponics met vrij zwevende wortels en retourstroom) gecertificeerde meststof.

Voor nog betere prestaties en nog meer flexibiliteit bij het optimaliseren van de prestaties, omvat de G.O.-reeks ook Een reeks bio-additieven. Nuttige micro-organismen die je nodig hebt om ook zonder goede grond biologisch te kunnen groeien. biologische teelt, zelfs zonder goede grond.

Toepassing Pro Organische Meststof:

Pro Organic (GO Thrive) is sterk geconcentreerd: Voor aarde of hydrocultuur is 2 ml per liter water voldoende.
 • Ruik de flessen flink voor gebruik. Voeg de componenten één voor één toe aan het water, roer goed, en spoel de maatbeker na elk gebruik af.
 • Let op: Pro Organic is, net als alle andere biologische meststoffen, pas beschikbaar voor planten na afbraak door microben. Om de daarvoor vereiste kolonies te kunnen opbouwen, moet in de tank zowel aan de uitstroomzijde als aan de retourzijde een biofilter aanwezig zijn. aanwezig zijn, die de klok rond in werking moet zijn, vooral in het jonge stadium van de planten.
 • Biofilters zijn verkrijgbaar bij plaatselijke speciaalzaken. U kunt ze ook zelf maken door een plastic traliepot (3 - 5 l), voor 60% gevuld met geëxpandeerde klei en voor 40% met kokosvezels, die boven de tank wordt gehangen en waar voortdurend water doorheen stroomt. water dat er doorheen stroomt. In een GrowStream systeem kunt u het zelfgemaakte filter onder de retourleiding installeren. Nuttige micro-organismen hebben veel zuurstof nodig om snel te groeien. Dompel de biofilter daarom niet onder in de tank.

Bloom Booster

Bloom Booster van GHE by Terra Aquatica versnelt op natuurlijke wijze de bloei en de vruchtvorming van uw planten.

Bloom Booster (GHE BioBud) is een krachtige bloeistimulator die de bloei en de vruchtvorming stimuleert door het stimuleren van de plantmetabolisme en mineraalopname met biostimulanten en biologische transportversnellers in plaats van in plaats van synthetische groeiregulatoren. Op die manier, tijdens de cruciale fase van bloem- en vruchtvorming fase van bloem- en vruchtvorming ontstaan weelderige, dicht opeengepakte bloemtrossen.

Het resultaat: spectaculaire bloei en fruit met meer smaak.

Bloom Booster (GHE BioBud) brengt het genetisch potentieel van planten op natuurlijke wijze tot volle bloei.

Toepassing:
 • Alleen tijdens de bloei/vruchtvorming
 • Verdund als bladspray 3 ml per
 • of toegevoegd aan water of voedingsoplossing 3 tot 5 ml per liter
Pro Organic Starter Set Inhoud:
 • GHE Pro Organic Grow volledige meststof 500ml
 • GHE Pro Organic Bloom volledige meststof 500ml
 • GHE Bloom Booster 100 % biologische bloei booster 500ml

Producent: Terra Aquatica by GHE
Voeding: organisch
Fase: GroeiBloei
Medium: GrondHydroCoco
Gewicht: 2,10 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...