GHE BioThrive Grow 1L

 • 12,95 €
 • Speciale prijs: 7,95 €
 • Basisprijs: 7,95 € per l
 • incl. 19% Omzetbelasting, Plus Verzending
Wordt geladen ...

 • Artikelnr.: 11259
 • Artikelgewicht: 1,10 kg
 • Levertijd: 3 - 5 Werkdagen
NPK-Waard:
Fase:

Beschrijving

BioThrive Grow maximaliseren vegetatieve ontwikkeling van de plant en geeft haar precies de voedingsstoffen die nodig zijn voor het blad en de ontwikkeling van de wortels. Door middel van goede voeding draagt bij BioThrive Grow op over de structuur van de diegene die een latere, vruchtvorming en rijke bloei verkrijgen.

Voor alle planten tijdens de groeifase.

BioThrive is een hoogwaardige meststof in 2 componenten. BioThriveGrow en BioThrive Bloom. Het is een geconcentreerde vloeibare meststof.

De twee formules van BioThrive (Grow and Bloom) ontwikkeld om alle eisen die een plant in elk stadium van ontwikkeling moet voldoen. Bij de ontwikkeling van onze producten is de evenwichtige voeding van de planten in de schijnwerpers, terwijl rekening wordt gehouden met het milieu en ecologische principes.

BioThrive verbetert het leefomgeving in de wortelzone van de microben die de organismen gevoed worden. Het zorgt voor de aanvoer van de voedingsstoffen die nodig zijn voor een optimale groei en overvloedige bloei en vruchtvorming noodzakelijk. BioThrive voedt alle planten en kan met de andere producten van het assortiment de organische meststof GHE worden gecombineerd.

BioThrive is volledig oplosbaar in water en daarom zeer efficiënt in fertigatie en druppelirrigatie. Zo is perfect bruikbaar in de bioponics. In dit geval is de toepassing van BioSevia tabellen moeten worden toegepast.

BioThrive voldoet aan de EG verordening nr 834/2007 inzake de biologische landbouw.

Beoordelingen (0)

  Gemiddelde artikelbeoordeling:

  (Er zijn geen artikelbeoordelingen)

  Deel andere klanten uw ervaringen mee

  Klanten kochten hierbij de volgende producten

  Vergelijkbare artikelen