• +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 99 € gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

GHE AeroFlo Hydroponic Systeem

Artikel: AeroFlo

  • substraat vrije hydrocultuur systeem
  • met inbegrip van GHE-meststof Flora-serie
  • Compleet met pomp, tank en accessoires
Grootte
vanaf 324,36 €

incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Direct beschikbaar

Beschrijving

"Super oxygenated hydroponics"

Legendarische groei en oogsten zijn het merkteken van de AeroFlos. Talloze kwekers, onderzoekers en wetenschappers gebruiken dit systeem in heel de wereld en zijn allemaal akkoord dat geen enkel ander systeem hetzelfde verband tussen groei en stevigheid van de planten oplevert die in het systeem gekweekt zijn. De AeroFlo voert zuurstof toe naar de voedingsoplossing en levert een ideale combinatie van zuurstof, water en meststof. Dit creëert een ideale omgeving in de wortelzone die alles overtreft wat men elders kan vinden, zelfs in de natuur.

Sinds meer dan 15 jaar gebruiken NASA onderzoekers de AeroFlos en Flora-series In hun onderzoek naar plantcultivatie in de ruimte.
De AeroFlos is een High-Tech machine voor onze dagelijkse behoefde.
Deze state-of-the-art unit behelst een uitstekend niveau van zuurstof en voedingsoplossingen en brengt u tot een opbrengst van de beste oogst. Het werkt snel, flexibel en kan gebruikt worden als een ontwikkelings en als productie unit, welke u het hoogste voordeel van verplanten biedt zonder stress en vooruitgang in de productie cyclus.

De AeroFlos is modulair en geeft expansie. Deze zijn geschikt voor alle groeistadiums:
- De AF 14, is een uitgebreide unit, het kan worden geplaatst op een balkon of vensterbank, terwijl de AF 60 met groot reservoir meer geschikt is voor de kas / tuinbouw.
- De AF 28 en de AF "B" lijn zijn de lagere series ( 32 cm hoog ) en zijn perfect voor lagere dakconstructies, zoals tunnels en binnentuinen.
- De AeroFlos is variabel van een paar tot enkele honderden. Wij leveren kleine klantenorders alsmede een kassenuitrusting. Ons team van specialisten zal u begeleiden welk technisch support u nodig heeft.

Elke AeroFlo wordt geleverd met een Flora Series. Ons direct contact op met ons systeem wordt compleet geleverd en gebruiksklaar, inclusief een uitgebreide instructie. Wij garanderen gratis, snelle en efficiënte technische adviezen voor alle cliënten.

Omvang van de levering:
- Compleet met pomp en toebehoren (zie PDF-bestand)
- Flora meststof serie: Floragro 1L, Flora Micro voor elke hard en zacht water 0.5L, 1L FloraBloom

Beschikbaar in:
  • GHE AeroFlo 10
  • GHE AeroFlo 20
  • GHE AeroFlo 28
  • GHE AeroFlo 40
meer artikelgegevens
minder artikelgegevens

Beoordelingen (0)