1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Elektrox CFL-Spaarlamp 125W - Bloeifase

Artikel: 10657

Watt
40,62 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Voor de homegrower die op zoek is naar een besparing op de electriciteitsrekening hebben we bij Growland een uitgebreid assortiment aan CFL-spaarlampen. Dit model heeft een ingebouwd voorschakelapparaat (VSA) en is vanwege zijn kleurtemperatuur van 2.700 Kelvin speciaal ontwikkeld voor de bloeifase. CFL-spaarlampen zijn ideaal voor thuistelers die maar beperkt ruimte hebben voor een binnenkweek. Warmte ontwikkeling is minimaal, dus een CFL-spaarlamp biedt uitkomst in de warmere maanden van het jaar en bij het ontbreken van een adequaat luchtafvoersysteem. Hou bij gebruik van een CFL-spaarlamp rekening met de aanschaf van een reflector: Vanwege het gewicht (mede doordat de VSA in de lamp is ingebouwd) is een standaard hamerslagkap niet stevig genoeg om de lamp in de juiste positie te houden. Voor de beste stabiliteit en lichtverdeling raden we de aanschaf van een versterkte hamerslagkap 47 x 40cm - Incl. 2Mtr IEC-kabel aan.

Technische specificaties:

  • Vermogen: 125 Watt
  • Kleurtemperatuur: 2.700 Kelvin
  • Lage warmte ontwikkeling
  • Hoge lichtintensiteit
  • Laag in stroomverbruik
  • 230 Volt/ E40 fitting
  • Lichtstroom: 8.000 Lumen
  • Lichtopbrengst: 64 Lm/W
  • Afmetingen: Lengte inclusief fitting 37cm (zonder fitting 23cm)/ Doorsnede 6cm (inclusief VSA 8cm)

Attentie:
Wees uiterst voorzichtig bij het indraaien van een CFL, de neon buizen waaruit de spaarlamp is opgebouwd zijn breekbaar. Het glas van de lamp te allen tijde niet met de hand aanraken, het vet van je vingers is schadelijk voor de levensduur van de CFL! Gebruik een doekje of handschoenen om de lamp in te draaien.

Zoals al boven in de omschrijving benoemd: Een standaard hamerslagkap is vanwege het gewicht van de CFL-spaarlamp niet geschikt. De hamerslagkap kan door gaan hangen, wat een nadelig effect heeft op de verdeling van licht, maar ook schade aan de spaarlamp kan veroorzaken.
 


Producent: Elektrox
Wattage: 125 W
Fase: Bloei
Gewicht: 0,72 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...