Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Verlichting
 3. /
 4. Lampen

Elektrox CFL-Spaarlamp 125W, 200W, 250W - Bloeifase

Artikelnummer: ESL_Blüte

Selectie
vanaf 40,62 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Voor de homegrower die op zoek is naar een besparing op de electriciteitsrekening hebben we bij Growland een uitgebreid assortiment aan CFL-spaarlampen. Dit model heeft een ingebouwd voorschakelapparaat (VSA) en is vanwege zijn kleurtemperatuur van 2.700 Kelvin speciaal ontwikkeld voor de bloeifase. CFL-spaarlampen zijn ideaal voor thuistelers die maar beperkt ruimte hebben voor een binnenkweek. Warmte ontwikkeling is minimaal, dus een CFL-spaarlamp biedt uitkomst in de warmere maanden van het jaar en bij het ontbreken van een adequaat luchtafvoersysteem. Hou bij gebruik van een CFL-spaarlamp rekening met de aanschaf van een reflector: Vanwege het gewicht (mede doordat de VSA in de lamp is ingebouwd) is een standaard hamerslagkap niet stevig genoeg om de lamp in de juiste positie te houden. Voor de beste stabiliteit en lichtverdeling raden we de aanschaf van een versterkte hamerslagkap 47 x 40cm - Incl. 2Mtr IEC-kabel aan.

Kenmerken:

 • Geïntegreerde ballast
 • Kleurtemperatuur: 2.700K - bloeifase
 • Minimale warmte ontwikkeling
 • Hoge lichtintensiteit
 • Laag stroomverbruik
 • 240V/ E-40 Fitting

Attentie:
Wees uiterst voorzichtig bij het indraaien van een CFL, de neon buizen waaruit de spaarlamp is opgebouwd zijn breekbaar. Het glas van de lamp te allen tijde niet met de hand aanraken, het vet van je vingers is schadelijk voor de levensduur van de CFL! Gebruik een doekje of handschoenen om de lamp in te draaien.

Zoals al boven in de omschrijving benoemd: Een standaard hamerslagkap is vanwege het gewicht van de CFL-spaarlamp niet geschikt. De hamerslagkap kan door gaan hangen, wat een nadelig effect heeft op de verdeling van licht, maar ook schade aan de spaarlamp kan veroorzaken.

Beschikbare Elektrox CFL-Spaarlampen:

 • Elektrox CFL-Spaarlamp 125W - bloeifase
 • Elektrox CFL-Spaarlamp 200W - bloeifase
 • Elektrox CFL-Spaarlamp 250W - bloeifase

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...