.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Elektronisch Voorschakelapparaat (EVSA)

Smoorspoelen zijn nodig voor de werking van gasontladingslampen en voor de huidige beperking. Ze voorkomen dat de lekstroom toeneemt ongehinderd door de vereiste effecten ionisatie, wat resulteert in de vernietiging van de gloeilamp of een gesprongen zekering. Naast de magnetische voorschakelapparaten een zogenaamde starters vereisen, ontvang elektronische voorschakelapparaten gebruikt die onlangs gedeeltelijk schakelbare en dimbare zijn zo.

Elektronische voorschakelapparaten hebben het voordeel dat ze minder stroomsterkte en produceren ondanks hun lage energieverbruik hogere opbrengst, wat resulteert in een hogere lichtintensiteit (lumen). Vergeleken met magnetische voorschakelapparaten hebben de elektronische voorschakelapparaten ook een betere lichtkwaliteit. Dit uit zich met name in zijn flikkervrijheid.

In tegenstelling tot voorheen, kan de nieuwste generatie voorschakelapparaten worden geschakeld. Elektronische smoorspoelen kunnen met een super licht switch worden gedimd en laat een aanmerkelijk hogere output merken. De schakelbare eenheden kan worden aangepast afhankelijk van de omgeving en geven betere resultaten in de bloeifase van de bestraalde planten. Het gebruik van dergelijke elektronische voorschakelapparaten is bijzonder voordelig omdat het kan worden gecontroleerd daglichtafhankelijk en dus bijzonder efficiknt.

De nieuwste generatie elektronische voorschakelapparatuur is niet alleen dimbaar, maar ook overtuigt door verbeterde kwaliteit en veiligheid. Dus de apparaten worden meestal uitgerust met een automatische uitschakeling, bijvoorbeeld, bij een kortsluiting of ontbrekende een lamp ingrijpt. Verder moderne ballasten zijn elektro-magnetisch afgeschermd en hebben een verminderde ontwikkeling in geruis.