.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Dual Bollen

Je bent een enthousiaste tuiniers, maar je bent nog steeds op zoek naar de juiste verlichting voor uw plantenveredeling planten? dan hebben wij hebben de juiste oplossing voor u. Omdat de lampen Dual die uw planten bloeien allebei, en voor groei. Combineert de lampen Dual Natrium lamp en metaal halide lamp in slechts een lamp. In tegenstelling tot de standaard Dual Lamp Lighting heeft ofwel alleen blauw of geel / rood licht. De lamp kan zowel dual en helpt uw planten en uw portemonnee.

Maar wat zijn de goedkope alternatieven? De Dual Spectrum lamp is een ideale keuze. Omdat deze zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes en verschillende tarieven: 250 watt, 400 watt en 600 watt. Als u de lamp Dual Spectrum gebruiken, moet u een aantal voordelen ten opzichte van standaard HPS Lampen. De Dual Spectrum lamp bevat ongeveer 25% blauw en 75% rood licht, waardoor het bereiken van hogere prestaties. De nieuwe Dual Spectrum lamp is een innovatieve lamp die uw planten zorgt voor de juiste licht frequentie om uw planten groeien systeem in de belangrijke groei en Bloeiende fasen te helpen.

Deze speciale lamp helpt om echte toegevoegde waarde, omdat het zorgt voor dikkere stengels, helpt om een grotere plantdichtheid, grotere bladeren en door de verhoogde chlorofyl productie meer milieuvriendelijke planten worden gekweekt.