• Design bloempotten

    Voor individualisten, ons ontwerp bloempotten, die voornamelijk bestaan uit plastic zijn geschikt. Of venster doos, bloem doos of plantenbak, in hen maakt elke plant een "goed cijfer". In het programma vindt u speciale vinden Potten, zoals de pot Corsica Verticale Tuin, dat is stapelbaar. Overigens is er de pot in verschillende vormen en kleuren, net als de planter en de plantenbak. Meer...

Wie wil kweken, gebaseerd op andere maten van potten, zoals de kwekerij pot groene basics, die verkrijgbaar is in diameters 11, 13 en 24 cm is. Zelfs als hij is groen basics, de cultuur pot in terracotta of wit is beschikbaar. Vergeet niet de passende schaal voor pot teelt mitzubestellen gelijk. Uitzonderlijk de Planter's Bird Garden Corsica.

Hier de geontegreerde balkon doos gelijke pas een vogelhuisje. Ze hebben ook genoegen om de vogels te leveren in de winter. Stel in het chique design van de pot pure straight daarom komen pure zachte of zaad lade. Het balkon plantenbak Corsica is kers in kleur of lime groen oog springende op het terras. Voor de vensterbank of de feesten staat orchidee pot indruk brussel elegantie in het wit. Het hoeft niet altijd bloemen die het hart verrukken. In onze categorie ontwerp bloempotten kan ook worden gevonden in kruiden potten spannende kleuren en vormen. The Herb Pot Brusselse duo S voor een snelle oogsten dezelfde keuken schaar aan boord.