Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Crazy Hills

Crazy Hills - GO GREEN. GROW CRAZY!

Crazy Hills is een groep vrienden, boeren en onderzoekers van over de hele wereld, verenigd door het doel om uw biologische levensstijl en geheel natuurlijke producten te verspreiden. Door dit te doen, wil het Crazy Hills team anderen ondersteunen om deze levensstijl te leven.

Breng de biologische revolutie bij u thuis met het Crazy productassortiment van: Biologische meststoffen en bio-stimulatoren.

  • Perfect voor gewassen, maar ook voor alle andere soorten planten zoals bloemen, fruit, kruiden, sierplanten en groenten.
  • Gemaakt van volledig natuurlijke, gefermenteerde plantenextracten en biologische ingrediënten.
  • Verkregen uit duurzame teelt.
  • Verpakt in 100% gerecycled materiaal om het gebruik van aardolie te voorkomen.
  • Ideaal voor binnen- en buitenkweek en voor hobbykwekers en professionals.

Gefabriceerd uit een waanzinnige mix van volledig natuurlijke gefermenteerde plantenextracten en mineraalderivaten, gecombineerd met een uitgebalanceerde mix van natuurlijke stikstof, fosfor, kalium, sporenelementen, eiwitten en vitaminen.

Gebalanceerd voor een optimale bacteriële samenstelling in uw groeimedium ter ondersteuning van sterkere wortels en overvloedige bloemen en toppen.

ONTWERP voor elk type groeimedium, grondmengsels en kokossubstraten, en om ideale resultaten te bereiken in de binnen- en buitenkweek.

Loading ...