.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150 gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Cool Tubes

Cooltube reflectoren zijn ideaal als u licht voor uw planten nodig hebben zonder al te veel warmte. Een Cool Tube reflector koelt namelijk tijdens belichting de lucht. Hij direct gentegreerd in het ventilatiesysteem. De meeste warmte wordt afgetapt van de Cool Tube reflector direct boven het ventilatiesysteem en dus een te hoge warmtestraling voorkomen in de kamer.

Vooral als je werkt met CO2-systemen, reflectoren luchtgekoelde zijn zeer nuttig. Cool Tube reflectors ook kunnen worden gebruikt in kleine ruimten, bijvoorbeeld bij een zeer lage plafondhoogte. De koeler de luchtstroom, hoe beter het koeleffect.

Luchtgekoeld reflectoren kunt u zeer dicht bij de plant te introduceren. Dit geeft de plant meer licht, wat betekent meer inkomsten. Met een Cool Tube reflector met 250 watt vermogen, kunt u, bijvoorbeeld, het naderen tot 2 cm aan de plant punten. De luchtgekoelde reflector met 400 watt kan tot ongeveer 5 cm worden gebracht. Het is belangrijk dat u altijd een ventilatiesysteem met een Cool Tube reflector nodig.

Luchtgekoeld reflectoren je kunt vinden in verschillende uitvoeringen. Niet alleen de uitvoering varieert, maar ook het debiet in kubieke meters per uur varieert van model tot model. Voor een bijzonder hoog vermogen van de Cool Tube Spoetnik reflectoren zijn ideaal. De Spoetnik modellen bieden door een grotere reflector oppervlak een betere dekking gebied.