.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Conventionele Voorschakelapparaat

Ballasten komen in werking als gasontladingslampen gebruikt worden om de ontlaadstroom te verminderen op de ongebreidelde toename van een Vernietigende kracht die op de lamp leidt of de oorzaak van de uitschakeling van de zekering gebruikt. Een ballast, net als bij spaarlampen wordt het al in de lamp geïntegreerd of worden toegevoegd als een extra element van het licht. Bestaat alleen in het geval van het geïntegreerde versie de mogelijkheid om de lamp direct op het stroomnet aansluit.

In het algemeen zijn twee verschillende soorten voorschakelapparaten onderscheiden: elektronische voorschakelapparatuur en magnetische voorschakelapparaten. Magnetische voorschakelapparaten vereisen, in tegenstelling tot een zogenaamd elektronische starter. Afhankelijk van welke van deze verliezen Starter leads, zijn magnetische voorschakelapparaten onderverdeeld in conventionele VSA, low-loss ballasten of Ultra-low-loss ballast ballast.

Magnetische ballasten die als de klassieke ballasten gebouwd worden, bestaat uit gas aanvoering, waarvan het actieve Koperdraad een ijzeren kern bevat. Door de ohmse weerstand van het koper en het wervelstroomverlies en hysterisis in de kern, is er een warmtekrachtkoppeling verlies van ongeveer tien tot twintig procent van het lampvermogen. Conventionele voorschakelapparaten worden in de fluorescerende lampen gebruikt, vereisen ook een starter. Dit schakelt de hete kathoden om direct te verwarmen aan de start van het circuit. Conventionele VSA's zijn zeer betrouwbaar. Ze werken meestal voor tientallen jaren zonder inmenging en zonder te worden uitgewisseld must.