• Chili Zaden

    Wie echt hete kruiden met zijn eten wil,met verse exotische chilipepers, pikt het beste rendement op hun eigen teelt. Als u kunt voldoen aan een aantal essentiële voorwaarden, zoals licht en warmte, chili planten zijn gemakkelijk te kweken uit zaad en belonen de moeite binnenkort met een rijke opbrengst. Meer...

Ten eerste moet je duidelijk zijn over de gewenste ernst van een Spaanse peper zijn. Voor de beoordeling wordt ontwikkeld door Wilbur Scoville en naar hem vernoemd Scoville schaal. Het geeft de hoeveelheid capsaïcine aanwezig in de respectievelijke peper, de ernst van de Fruit is verantwoordelijk: hoe hoger de waarde (Scoville graden), hoe groter de scherpte.

In Store bieden zaden van de nogal mild en aromatisch chili plaatsen zoals de "Apache" en "Bisschoppen Kroon" kan ook worden gevonden als die van de scherpere variaties zoals "Serrano" of "Habanero Red Chili". Veruit de hoogste, en daarom vaak aangeduid als "onmenselijk" ernst niveau Echter, de "Naga Morich Rode pepers", dat is de reden waarom je gaat hier zowel in plezier en bij de verwerking van planten met de nodige voorzichtigheid moeten.

De beste zorg je hetzelfde voelen met zaden van verschillende Spaanse pepers op de bijzondere gebruikt altijd de juiste aromatische Focus handig om te hebben.