Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Chili Oogst

15.07.2015 / Chili-Cultivation

Chilis zijn volwassen en hebben een goede smaak, zodra ze voor hun soort de juiste kleur hebben. Lees het beste op uw zaad pakket wat de optimale oogst kleur is. Echter, groene pepers zijn in ieder geval niet rijp. Sommige soorten hebben hebben hun tijd nodig om de juiste oogst te bereiken. Dus maak je geen zorgen als je planten een lange tijd groene Vruchten afwerpen! Oogst de rijpe vruchten direct af, zodat de plant het grootst mogelijke rendement aan rijpe fruit kan bieden.

Chili Oogst

Kun je niet vruchten alle vruchten oogsten, voordat de temperaturen in de herfst cooler worden, laat de in de pot geplande chilis nog een paar weken in huis houden en u kunt blijven plukken. Een overwintering van planten is in het algemeen mogelijk, maar je kunt gebruik maken van de Temperaturen die niet lager dan 10 °C in de kamer vallen. Voor sommigen kan snelgroeiende rassen ook toestaan?dat een tweede oogst snoeien na de eerste oogst in hetzelfde seizoen. Echter, je moet oppassen niet om de zijscheuten van de planten te verwijderen.

Met de gegeven tips hier kun je in elk geval lekkere chili plukken, zonder al te veel moeite! Natuurlijk, vereist elke chili soort enigszins andere aanplant omstandigheden en zijn eigen, iets andere verzorging. U zult zeker meer succes hebben bij het oogsten en de smaak van uw planten hebben door het uitproberen van de optimale condities voor uw chili variatie en de locatie van hetzelfde voor meerdere seizoenen uit te testen.

Wij wensen u, hoe dan ook, een goed succes en plezier in chili planten!

Loading ...