1
Verzending slechts 6,90€ voor bestellingen onder 99€* ×
Gratis verzending van 99€ in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Canna Terra Easy-Starter Set 2x1L

Artikel: 14962

22,27 € 20,23 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

De twee belangrijkste onderdelen van de populaire CANNA Terra serie gecombineerd in één set.
Ideaal voor het starten van op aarde.

Details:
- Terra Vega 1L
- Terra Flores 1L
- Inclusief bemesting schema Canna Terra

CANNA Terra Vega
is een één-component meststof is speciaal ontwikkeld voor de groeifase aarde. Maakt het toevoegen van CANNA Terra Vega een weelderige wortelgroei en de vorming van gezond en sterk instinct - de basis voor hoge kwaliteit en hoge opbrengst. CANNA Terra Vega bevat veel direct bruikbaar stikstofverbindingen en hoogwaardige EDDHA- ijzerchelaten and- andere sporenelementen die zorgen vanaf het begin optimale voeding van de plant. Groeien met CANNA Terra Vega stevige planten snellere groei met grotere, groener bladeren.
De CANNA Terra assortiment is perfect geschikt voor gebruik op aarde evenals vorgedüngter op voedselarme grond (bijvoorbeeld herhaalde Gebruik van de aarde). We raden het gebruik van een goed geventileerde en kalkhoudende grond te gebruiken, zoals CANNA Terra Professional Plus.

Gebruiksaanwijzing:
- Fles voor het gebruk schudden
- Meng 500 ml kunstmestconcentraat in 100 liter water (1: 200).
- De EC opgelost in kraanwater meststof Terra Vega varieert tussen 0,9-1,6 mS (= EC van de oplossing plus het water EC).
- Aanbevolen pH: 5,8-6,2.
- Bij intensief groeien: de planten regelmatig deze voedingsstof oplossing uit te voeren. In armere gronden beheert de oplossing   dagelijks. De oplossing 1-3 Bij vruchtbare grond eenmaal per week. CANNA Terra Vega N-P-K waarden: 3-1-4

CANNA Terra Flores
is een één-component minerale meststoffen is speciaal ontwikkeld voor de bloeifase bij het kweken op de bodem. CANNA Terra Flores bevat een verscheidenheid aan gechelateerde sporenelementen in een direct opneembare vorm, wat een buitengewone bloei gegarandeerd. Is de aarde als een medium bekend om waardevolle voedingsstoffen te binden, wordt dit proces echter gecompenseerd door de unieke Terra Flores nutriënt formule. Getrokken met CANNA Terra Flores planten bloeien uitbundig en worden gekenmerkt door een gezonde en krachtige groei.
Vanaf de vierde week van de bloei adviseren wij het toevoegen van CANNA PK 13/14 voor een nog grotere Blütenstand.Die CANNA Terra-serie is perfect geschikt voor gebruik op vorgedüngter aarde en op schrale earth (bijvoorbeeld bij herhaald gebruik van de aarde). We raden het gebruik van een goed geventileerde en kalkhoudende grond te gebruiken, zoals CANNA Terra Professional Plus.

Gebruiksaanwijzing:
- Fles voor het gebruk schudden
- Meng 500 ml kunstmestconcentraat in 100 liter water (1: 200).
- De EC opgelost in kraanwater meststof Terra Flores varieert tussen 0,9-1,6 mS (= EC van de oplossing plus het water EC).
- Aanbevolen pH: 5,8-6,2.
- Bij intensief groeien: de planten regelmatig deze voedingsstof oplossing uit te voeren. In armere gronden beheert de oplossing   dagelijks. De oplossing 1-3 Bij vruchtbare grond eenmaal per week. CANNA Terra Flores N-P-K waarden: 2-2-4

Producent: Canna
Voeding: mineraal
Fase: GroeiBloei
Grootte: 1 L
Medium: Grond
Gewicht: 2,44 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Dit artikel bestaat uit
Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...