.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

CFL Eco Lamp

U wilt planten kunstmatig en daarmee branden om een laag stroomverbruik dan worden verstrekt bent u precies goed. Hier vindt u een aantal ESL spaarlampen voor de verschillende stadia van de ontwikkeling van uw planten. De keuzes zijn spaarlampen voor de groei + bloei fase of een combinatie met het label "Dual Spectrum", zodat de spaarlampen even in de groei gebruikt kunnen worden + bloeifase. Dit onderscheid weerspiegelt zich in de kleurtemperatuur.

Voor de groeifase een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin wordt verstrekt, terwijl de energiebesparende lampen hebben een kleurtemperatuur van 6400 Kelvin voor de bloeifase. Zowel de grootte + bloeifase licht zich in de diensten 125, 200 en 250 watt beschikbaar.

Een laag stroomverbruik is gegarandeerd in alle vermogensniveaus. Afhankelijk van het vermogen produceert een lichtstroom van 8000 lumen (125 W) tot 16.000 lumen (250 W). Hoge lichtsterkte, lage temperatuur ontwikkeling, laag energieverbruik en een geïntegreerde ballast kenmerken van deze spaarlampen. De totale lengte van de lamp is 37-40 cm (afhankelijk van het vermogen). De diameter van 10 cm of 12 cm met ballast. Voor een voeding gebruikt met tot max. 230 Volt en een E40 socket nodig. Aanbevolen ook een stabiele reflector, aangezien deze ESL lampen zijn zwaarder dan natriumdamplampen. Bij het plaatsen van de lampen uiterst voorzichtig zijn ze zeer gevoelig en daarom moet u ze nooit aanraken op het glas.