1
Coupon code: PRIMAKLIMA15 - 15% korting op alle PrimaKlima artikelen van 05.08. - 31.08.2022 ×
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Plantenvoeding set - CANNA Terra Starterkit

Artikel: 15627

53,79 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Met de CANNA Terra Starterkit ben je verzekerd van hoogwaardige minerale plantenvoeding en supplementen voor een gezonde en snelle ontwikkeling van je planten. Deze set is eenvoudig in gebruik en niet alleen de eerste keuze van de ervaren thuiskweker, ook de beginnende indoorgrower kan met de CANNA Terra Starterkit gemakkelijk en zonder zorgen de wondere wereld van de binnenkweek betreden. Kweek je liever in je achtertuin? Dan is de CANNA Terra serie ook voor jou, de producten zullen je ook bij gebruik in de open lucht niet teleurstellen.

CANNA Terra Starterkit Inhoud:
1x Terra Vega 250ml
1x Terra Flores 1000ml
1x Rhizotonic 250ml
1x Cannazym 125ml
1x Cannaboost 125ml
1x Canna PK 13/14 50ml

De starterkit bevat productinstructies en een geïllustreerde folder over ondervoedingsverschijnselen en ziektes. Daarnaast bevat het ook een met de producten overeenkomstig kweekschema.

CANNA Terra Vega
CANNA Terra Vega is een professionele één-component minerale plantenvoeding, speciaal ontwikkeld voor de groeifase van je planten op aarde. Het stimuleert sterke planten met grote vitale scheuten en weelderige wortelontwikkeling en legt daarmee de basis voor een hoge en kwalitatieve opbrengst aan het einde van de bloeifase. Dit komt omdat CANNA Terra Vega rijk is aan stikstofverbindingen die rechtstreeks kunnen worden opgenomen, hoogwaardige EDDHA ijzerchelaten en sporenelementen. Deze speciale formule garandeert daarmee een volledige opname van water en voeding vanaf het begin van de teelt.

CANNA Terra Flores
Ook de Terra Flores van CANNA is een één-component minerale plantenvoeding, maar zoals de naam al verraadt is deze voeding speciaal voor de bloeifase op aarde bedoeld, stimuleert het de vruchtvorming en biedt het de plant zijn karakteristieke smaak. De unieke formule van Terra Flores zorgt er ook voor dat er geen voedingsionen in de bodem worden gebonden. CANNA Terra Flores bevat de juiste hoeveelheden fosfor en kalium, en is rijk aan chelaten en sporenelementen, die aanwezig zijn in een vorm die onmiddellijk kan worden opgenomen, wat een uitbundige bloei garandeert. Vanaf de vierde week van de bloeifase adviseren we om CANNA PK 13/14 toe te voegen voor een extra boost in de bloem- en vruchtontwikkeling van je gewassen.

CANNA Rhizotonic
Als je op zoek bent naar een gezond en overdadig wortelstelsel, dan is CANNA Rhizotonic de juiste keuze. Het is een stimulator voor de groeifase van je plantjes en volledig natuurlijk. Het bevat meer dan 60 microbiologische stoffen, zoals sporenelementen en vitamines (B1 & B2) die aanmaak van planthormonen en wortelgroei stimuleren waardoor de plant mooie, sterke witte wortels krijgt. Zo kan de plant zich goed ontwikkelen en is ze minder vatbaar voor ziektes. Dit is vooral belangrijk tijdens de eerste weken van het leven van een plant, aangezien jonge planten het meest kwetsbaar zijn.

CANNA Cannazym
Cannazym is een hoogwaardig enzymproduct dat helpt bij het afbreken van wortelresten en deze om te zetten in gunstige voedingsstoffen. Het voorkomt infecties door rotting en schimmels, en geef je het substraat een betere lucht-water verhouding. Wortels sterven voortdurend af in een natuurlijk proces van vernieuwing. Enzymen zetten dit dode plantmateriaal snel om in mineralen en suikers. Hiervan profiteren nuttige bacteriën, die helpen met het verwerken en opnemen van voedingsstoffen. Met Cannazym weet je zeker dat je het huishouden in de aarde helemaal op orde hebt, en dat er geen kruimel aan voeding verloren gaat.

CANNA Cannaboost
Zoals een product als Cannazym ervoor zorgt dat dood organisch materiaal omgezet wordt in voeding, zo zorgt Cannaboost ervoor dat alle beschikbare voeding sneller door de plant wordt opgenomen. In plaats van simpelweg meer voeding toe te voegen, verhoogt Cannaboost het metabolisme van de planten. De plant verwerkt voeding sneller, en vraagt dus eerder om nieuwe voeding. Dus je kan je wel voorstellen wat voor effect dat op je bloeiende planten heeft: zwaardere bloemen en vruchten oftewel een hogere opbrengst. Niet alleen het metabolisme wordt verhoogt, ook de fotosynthesesnelheid verloopt een stuk efficiënter, met een verhoogde suikerproductie als gevolg. Cannaboost is een onmisbaar onderdeel in je zoektocht naar de beste opbrengst van onberispelijke kwaliteit.

CANNA PK 13/14
Natuurlijk heb je hoge verwachtingen van je binnenkweek en hoop je op een indrukwekkende opbrengst. Daar kan CANNA PK 13/14 je zeker bij helpen. Door tijdens de bloeifase in de juiste verhouding extra fosfor (P) en kalium (K) toe te voegen krijgt de bloem- of vruchtvorming van je gewassen een extra boost om zich nog sneller en uitbundiger te ontwikkelen. Dankzij het speciale productieproces van CANNA bevat PK 13/14 zuivere PK's in zeer hoge concentraties. Hierdoor zijn deze essentieële marco elementen snel en direct beschikbaar voor je planten. Je kunt je verzekeren van een optimale inzet van PK 13/14 aangezien je in de Starterset van CANNA Terra ook de Cannazym en Cannaboost beschikbaar hebt, dus dat wordt een feest van uitbundigheid in je Growbox of achtertuin.

Tips van CANNA:
Via de website van CANNA heb je toegang tot hun Grow Guide, die je de mogelijkheid biedt om een persoonlijk kweekschema samen te stellen, gebaseerd op de hardheid van je water en de producten die je tot je beschikking hebt. Als je zeker wilt zijn dat je de producten uit de CANNA Terra Starterkit op de meest optimale manier inzet, dan moet je de Grow Guide zeker eens proberen. We raden je aan om voor een luchtige en kalkrijke aarde te kiezen, zoals bijvoorbeeld de uitstekende CANNA Terra Professional Plus.

Handige accessoires:


Producent: Canna
Voeding: mineraal
Fase: GroeiBloei
Medium: Grond
Gewicht: 4,50 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...