CANNA Terra Starterkit

CANNA Terra Starterkit CANNA Terra Starterkit CANNA Terra Starterkit
 • 54,95 €
 • Speciale prijs: 49,50 €
 • incl. 19% Omzetbelasting, Plus Verzending
 • Artikelnr.: 15627
 • Artikelgewicht: 4,50 kg
Fase:
Medium:
Toepassing:
Voeding:

Beschrijving

Meststoffen en additieven van zeer hoge kwaliteit in een starter voor een snelle, gezonde en sterke groei van uw planten. De CANNA starterset is makkelijk te gebruiken en ideaal voor de onervaren fokker. De starter kit bevat alle meststoffen en additieven voor 1 vierkante meter fokken in groei en bloei.

Kweek op aarde substraat
De aarde bevat belangrijke voedingsstoffen en vervult een bufferfunctie. Dankzij deze buffercapaciteit is dit groeimedium ideaal voor fokkers. CANNA TERRA is een complete lijn van producten die speciaal zijn ontworpen voor de beste resultaten op aarde, ofwel in potten of bedden (binnen of buiten).

De producten uit de CANNA TERRA-serie bevatten een evenwichtige combinatie van ingrediënten voor de groei van de plant (Vega) en voor de bloeifase (Flores). Op deze manier ontvangt uw plant altijd de juiste hoeveelheid essentiële voedingsstoffen. CANNA TERRA is ontwikkeld voor optimale resultaten in verband met onze plantaardige producten (CANNA TERRA Professional en Professional plus), maar kan ook gecombineerd worden met producten van andere fabrikanten.

Inhoud instellen:
1x Terra Vega 0.25 liter
1x Terra Flores 1 liter
1x Rhizotonic 250ml
1x Cannazym 125ml
1x Cannaboost 125ml
1x Canna PK 13/14 50ml

De startpakket bevat een productgids, geïllustreerde folders over tekortsimpties en -defecten en de bijbehorende fokdiagram (toevoeging van tafelmeststoffen).

Beoordelingen (0)

  Gemiddelde artikelbeoordeling:

  (Er zijn geen artikelbeoordelingen)

  Deel andere klanten uw ervaringen mee

  Klanten kochten hierbij de volgende producten

  Vergelijkbare artikelen