1
Verzending slechts 6,90€ voor bestellingen onder 99€* ×
Gratis verzending van 99€ in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

CANNA Meststof Set voor Hydro

Artikel: 17836

78,29 € 71,07 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Canna Hydro Meststof Set voor hard water - Beste plantenvoeding voor hydrocultuur systemen

Deze op elkaar afgestemde meststoffenset van CANNA is de ideale kennismaking voor de ambitieuze teler met de veelbelovende wereld van CANNA productdiversiteit. De unieke samenstelling van deze serie zorgt voor een evenwichtige toevoer van precies die voedingsstoffen die de plant met precies in elke fase van haar leven nodig heeft. De meststoffenset bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid van alle voedingselementen die planten nodig hebben voor een verbazingwekkende opbrengst in recirculatiesystemen.

Canna Hydro
CANNA HYDRO is de beste voeding voor de kweek op inerte substraten zoals Steenwol. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in "run-to-waste" systemen. Bij deze systemen laat u het afvoerwater weglopen. Ze worden ook wel open hydrocultuursystemen genoemd.

Voordelen:
  • CANNA HYDRO stelt u in staat te groeien met precisie. De telers kunnen dus optimaal controleren wat aan hun planten op de best mogelijke manier. Dit vereist meer kennis dan bijvoorbeeld het kweken in aarde, maar het maakt het ook mogelijk hogere opbrengsten omdat de opname van voedingsstoffen beter kan worden geregeld. Als er iets mis dreigt te gaan, zijn er nog interventies mogelijk.
  • Er zitten geen schadelijke voedingsvezels in de HYDRO-voedingsoplossing die een negatieve invloed op de ontwikkeling van de plant kunnen hebben.
  • CANNA HYDRO is verkrijgbaar in een hard- en zachtwaterversie. Om de voedingsstoffenvoorziening zo nauwkeurig en volledig mogelijk te maken. mogelijk is, moet dit onderscheid worden gemaakt. Dit komt omdat de waterkwaliteit een van de factoren is die de beschikbaarheid en toevoer van voedingsstoffen. In hard water zijn bijvoorbeeld meer voedingsstoffen opgelost dan in zacht water. opgelost in hard water dan in zacht water (b.v. magnesium en calcium) en is er meer zuur nodig om de pH onder controle te houden. onder controle. Dit beïnvloedt op zijn beurt de beschikbaarheid van andere voedingselementen.
Een prijsvoordeel is inbegrepen bij de aankoop van deze set.

Inbegrepen in de set zijn:
  • 1x CANNA Hydro Vega A+B elk 1 L
  • 1x CANNA Hydro Flores A+B elk 1 L
  • 1x CANNA Rhizotonic 250 ml
  • 1x CANNA Cannazym 500 ml
  • 1x CANNA Boost Flower Stimulant 250 ml
  • 1x Pipet 3ml - 0.5ml maatverdeling

Producent: Canna
Voeding: mineraal
Medium: Hydro
Gewicht: 6,15 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Dit artikel bestaat uit
Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...