1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

CANNA CANNACURE 750ml, 1L, 5L

Artikel: CANNACURE

 • Bestrijdt en voorkomt ongedierte en ziekten
 • Niet vervuilend en niet giftig
 • Geen invloed op smaak
 • Bevordert de groei
Grootte
vanaf 13,17 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Zorgen en beschermen met Cannacure-planten

De Nederlandse kunstmestfabrikant Canna biedt met haar Cure-producten een ideale oplossing om meeldauw en ongedierte effectief te bestrijden. Als bladvoeding bevordert Cannacure ook de gezonde ontwikkeling van de bloemen zonder gebruik te maken van giftige of milieubelastende stoffen. Op deze manier garandeert de meststof een krachtige groei, grote bloemen en een hogere opbrengst. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over de werkingswijze en mogelijke toepassingen van Cannacure.

Plantenplagen op een natuurlijke manier bestrijden

Wanneer witte vlieg, meeldauw, spintmijten, bladluizen, wolluis en ander ongedierte hun planten aantasten, zijn Canna's Cure producten de ideale keuze voor een effectieve gewasbescherming. Het rijke concentraat is effectief tegen veel verschillende ziekten, parasieten en plagen. Terwijl chemische bestrijdingsmiddelen bloemen, fruit en grond vergiftigen, zijn Cure-producten milieuvriendelijk en voorkomen ze vervuiling. Integendeel, de Cannacure producten stimuleren op natuurlijke wijze de plantengroei en de bloemvorming. Het resultaat is niet alleen een effectieve bescherming tegen plagen, maar ook een krachtige, gezonde en productieve plantengroei. De Cure producten helpen tegen de volgende besmettingsverschijnselen:

 • White fly
 • Mildew
 • Spider mites
 • Bladeren
 • mealy bugs

Ziektes en plantenplagen onder controle houden

Met Cannacure krijgt u een product dat rijk is aan werkzame stoffen en dat veel plantenziekten bestrijdt en plagen snel en aanzienlijk vermindert. De Cure producten van Canna zijn gebaseerd op jarenlang onderzoek en overtuigen steeds meer telers. De toepassing is eenvoudig, snel en veelzijdig. De producten worden in de juiste dosering op aangetaste gebieden gespoten. Ter preventie kan de hele plant worden opgenomen. Cannacure vormt een fijne beschermende laag die ongedierteaanvallen afweert. De laag verbetert ook de bladkleur en verhoogt de vitaliteit van de planten. Tegelijkertijd is het ademend en zorgt het voor de toevoer van zuurstof. Op deze manier wordt een optimale fotosynthese gegarandeerd. Met Cure-producten hoeven de planten minder energie te investeren in ongediertebestrijding en kunnen ze zich concentreren op de bloei. Ongedierte komt vast te zitten op de kleverige laag en kan er niet in doordringen. Dit beschermt de bladeren tegen schade. Tegelijkertijd zorgen Canna's Cure producten voor voedingsstoffen en additieven voor de planten, waardoor ze beter bestand zijn en een gelijkmatige groei bevorderen.

Hoe gebruik je cannacure?

De unieke combinatie van bestrijdingsmiddel en meststof is eenvoudig en veelzijdig toe te passen. Zorg ervoor dat beide zijden van de bladeren gelijkmatig met de handspuit worden besproeid. Breng de Cure-producten één keer per week aan. Gebruik de producten ook preventief om het groeisucces en de opbrengst te garanderen. In geval van een plaag, spray de Cure producten om de drie dagen. Herhaal dit tot de plaag verdwenen is. U kunt de Cure-producten flexibel gebruiken vanaf het begin van de groeifase tot aan de oogst, zelfs als aanvulling op uw gebruikelijke bemestingsroutine. De Cure producten zijn niet giftig en veilig voor mens en dier. Hier zijn de belangrijkste voordelen van het bestrijdingsmiddel in één oogopslag:

 • beheerst ziekten en plagen
 • heeft een preventieve werking
 • bevat geen giftige of milieubelastende stoffen
 • doet geen afbreuk aan de smaak van de vruchten en bloemen
 • bevordert de plantengroei

De Cure producten als blad- en bloemvoeding

De Cure producten zijn niet alleen een effectief bestrijdingsmiddel, maar bevatten ook belangrijke voedingsstoffen en additieven om bladeren en bloemen te versterken. De planten worden gestimuleerd om grote bloemen en vruchten te produceren. Bij regelmatig gebruik is de mengverhouding 330 milliliter concentraat op een liter water. Het concentraat wordt overeenkomstig verdund en in een gebruiksklare handspuit gevuld. De Cannacure producten zijn hier in de Growshop verkrijgbaar in één- en vijfliterverpakkingen. Voor een effectieve gewasbescherming krijgt u Canna's Cure producten in topkwaliteit en tegen een redelijke prijs.

Verkrijgbaar in:
 • CANNA CANNACURE 750 ml
 • CANNA CANNACURE 1 liter
 • CANNA CANNACURE 5 liter

Producent: Canna
Additieven: Enzymen
Voeding: organisch
Fase: Groei
Grootte: 1 L5 L750 ml

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...