• +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 99 € gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Buisventilator PrimaKlima Klimaatregelaar

Artikel: PK_TC

Buisventilator TC
128,02 €

incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Direct beschikbaar

Beschrijving

De PK100-TC is de kleinste van de hoogst efficiënte, temperatuurgestuurde inline pijpventilatoren van PrimaKlima, die uitgerust zijn met een MES wisselstroom motor uit Zwitserland. De ventilator is extreem stil, ook al is het naar een lager niveau geschakeld. De buisventilator heeft een temperatuurregeling en een geïntegreerde snelheidsregeling, die niet alleen praktisch is, maar ook de aankoop van een optionele snelheidsregeling. Met de achterwaartse gebogen wieltjes produceert de Buisventilator PrimaKlima TC tot 15% meer luchtstroom dan conventionele axiale ventilatoren met een bijzonder laag energieverbruik.

De langdurige en onderhoudsvrije kogellagers dragen bij aan een bijzonder lichte motorloop. De ventilator is uitgerust met een condensatiemotor, die optimaal is aangepast aan de behuizing. De gehele behuizing is gemaakt van hoog-effectief, vlambestendig polyamide (nylon).

De temperatuur is traploos verstelbaar vanaf 20-30 ° C, de motor snelheid van 0-100%. De temperatuursensor is ongeveer 2m lang.

De aansluitingen, condensor en besturingstechnologie zijn volledig in de behuizing geïntegreerd. De ventilator wordt volledig bedraad. Het aanbod omvat een stabiele wand- / plafondmontage van metaal.

meer artikelgegevens
minder artikelgegevens
Producent
Diameter: 150 mm 100 mm 125 mm 160 mm

Vergelijkbare artikelen

Beoordelingen (0)

Klanten kochten hierbij de volgende producten