Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Product beoordelingen

U kunt de door ons in de winkel aangeboden producten direct beoordelen - zo kunt u als klant aanbevelingen doen aan andere klanten of wijzen op bijzondere voordelen van producten, maar natuurlijk ook op nadelen die u in een artikel hebt opgemerkt. Tegelijkertijd is het belangrijk om klantenbeoordelingen te lezen over producten die u interesseren voordat u ze koopt.

Bovendien ontvangen wij op deze wijze een terugkoppeling naar de produkten en kunnen wij eventueel, bij een groot aantal tamelijk negatieve reacties, concluderen over een inferieure kwaliteit van het produkt of een produktielijn. Dit geeft ons de gelegenheid een betere beslissing te nemen over de vraag of wij het product in kwestie dan eventueel uit het programma nemen en/of vervangen door een product van betere kwaliteit. Producten kunnen alle geregistreerde klanten evalueren, men hoeft hiervoor niet eerst het betreffende product gekocht te hebben.

Verdienen met beoordelingen
Opdat de inspanningen die voortvloeien uit de evaluatie ook voor u de moeite waard zijn, crediteren wij u voor elke geactiveerde evaluatie 1,00 euro (maximum 15,00 euro / maand) op uw klantenrekening. U kunt dit tegoed dan gebruiken voor een van uw volgende aankopen. Een rating is dus cash money.
Loading ...