Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Nieuws
  3. /
  4. Bloei en bestuiving

Bloei en bestuiving

09.09.2015 / Chili-Cultivation

De planten beginnen te bloeien en bloeien al snel de hele seizoen. De eerste bloemen worden echter in het algemeen afgestoten - maar maak je geen zorgen als je planten in het beginnen geen vruchten werpen. Sommige chili rassen bestuiven zichzelf, andere moet men bestuiven: daarvoor is een goede borstel nodig, waarmee men het stuifmeel van de stempel van de plant "veegt".

Bloei en bestuiving

Wil je in het komende jaar de zaden van je oogst gebruiken voor het zaaien, moet je oppassen dat je niet andere chili rassen met dezelfde borstel bestuivt, omdat het op deze wijze kruisingen van verschillende soorten onstaan.

Loading ...