1
Verzending slechts 4,90€ voor bestellingen onder 99€ tot 31.05.21* ×
Gratis verzending van 99€ in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

BioBizz organische pH Up regelaar 250ml, 500ml, 1L

Artikel: BB_Up

  • 100% organische pH Up regelaar
  • voor de groei en bloei periode
  • voor elke substraatsoort en voor elke gecultiveerde plantensoort
Grootte
vanaf 5,03 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Wat is Bio pH Up?
Welkom bij het nieuwste lid van de Biobizz-familie. Bio pH-waarde is speciaal ontwikkeld voor de biologische landbouw. Biobizz Bio pH Up is een humuszuurhoudende formule op basis van natuurlijke bronnen. Het is speciaal ontwikkeld voor telers die alles biologisch willen houden in hun teelt, van zaad tot oogst.

Het op natuurlijke wijze corrigeren van de pH Up is essentieel voor planten om de maximale hoeveelheid voedingsstoffen op te nemen. De natuurlijke formulering van Bio pH Up maakt een snelle pH-regeling voor elk type substraat en gewas mogelijk zonder dat het microleven in de bodem wordt aangetast.

Het is ontworpen om perfect te werken met de Biobizz voedingsstoffen en kan in elk irrigatiesysteem worden gebruikt. Bio pH Up is geschikt voor zowel de groei- als bloeiperiode.

Hoe wordt Bio pH Up gebruikt?
Meng de benodigde Biobizz voedingsstoffen en meet de pH van het mengsel. Voeg 0,1 ml Bio pH Up toe om de pH met 0,1 punt te verhogen. Voeg de benodigde hoeveelheid Bio-pH+ toe, roer 10 seconden en meet de pH opnieuw. Voeg Bio pH+ toe tot het optimale pH-bereik van 6,2-6,5 is bereikt en het voedingsstoffenmengsel aan de planten kan worden toegevoegd.

Waarom Bio pH Up?
  • Bio pH Up kan zowel tijdens de vegetatie als tijdens de bloeiperiode worden gebruikt, in elk irrigatiesysteem en in combinatie met elk Biobizz-substraat of vloeibaar product.
  • Bio pH+ bevat geen sterke zuren. Dit betekent dat deze 100% biologische pH-regelaar het microleven in het substraat niet verstoort.
  • Zo blijft uw cultuur biologisch, van zaad tot oogst!
Wij bieden de volgende containergroottes aan:
  • 250ml
  • 500ml
  • 1 liter

Producent: BIOBIZZ
Additieven: pH Regulering
Voeding: organisch
Fase: GroeiBloei
Grootte: 250 ml1 L500 ml
Medium: AquaGrondHydroCoco

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...